vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Andreea Raicu

Abonare RSS

Ce mănâncă Andreea Raicu pentru un ten luminos și o piele fără celulită

foto Admirată pentru silueta ei fină, Andreea Raicu spune că secretul său de frumusețe constă într-un regim alimentar alcătuit din reguli pe care le încalcă, din când în când, în momentele când corpul îi cere anumite alimente altfel absente în dieta sa zilnică. „Regimul meu se bazează pe legume, cereale, seminţe, peşte. În ultima perioadă am exclus ouăle şi lactatele. ... Citeşte mai departe »

Andreea Raicu lansează colecţia capsulă „All White”

Vedeta Prima TV lansează, în cadrul liniei www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsulă „All White”, care este disponibilă începând de astăzi. După succesul înregistrat cu „Simplicity”, prima colecţie din linia www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsul „All White” este concentrată pe reflectarea rafinată, funcţională şi elegantă a unuia dintre cele mai puternice trenduri ale sezonului de primăvară-vară 2013. Colecţia este ... Citeşte mai departe »

Andreea Raicu a lansat colecția de bijuterii Serendipity

Vedeta Prima TV a lansat o colecție cu 44 de piese prețioase, din aur alb, aur galben și diamante. Colectia Serendipity abordează într-o manieră modernă relația dintre femeia contemporană și accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus într-o serie de bijuterii prețioase, cu un design simplu și rafinat, care pot însoți cu eleganță și discreție orice tip de ținută. Pandantivele – ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus