joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Andrei Porumbeanu

Abonare RSS

Georgette Porumbeanu, daughter of Andrei: “My father was sort of a hero of the working class”

Georgette Porumbeanu, known as “Gigi” from many news features that were published 57 years ago, talks about her father, Romanian born Andrei Porumbeanu, in an exclusive and candid interview for LaRevista.ro. She was a very young girl when her dad was on the cover on LIFE magazine, along with the woman he had just eloped with, Gamble Benedict, heiress of ... Citeşte mai departe »

Georgette Porumbeanu, fiica lui Andrei: „Tata a fost un erou al clasei muncitoare”

Dacă ați citit povestea lui Andrei Porumbeanu și a lui Gamble Benedict, cu siguranță vă amintiți de două dintre fotografiile în care apare fiica lui, Georgette, alintată „Gigi”. Una dintre imagini, surprinsă pe când fata avea doar trei ani și stătea în brațele tatălui ei, cu mama ei Helma așezată în dreapta. Cea de-a doua, în care apare la vârsta ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: le-am găsit pe Gamble Benedict și pe Georgette Porumbeanu, fiica lui Andrei

De la stânga la dreapta: Gamble Benedict, Georgette și Helma Porumbeanu / foto Așa cum v-am promis, am făcut tot ce am putut ca să-i găsesc pe oamenii implicați în istoria Benedict – Porumbeanu, pe care ați citit-o atât de mulți. Andrei nu mai este în viață, a murit în 1988, dar Gamble trăiește (în Hershey, Pennsylvania) și are azi ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: povestea lui Andrei Porumbeanu și a lui Gamble Benedict, moștenitoarea averii Remington

Am intrat în magazin să caut o măsuță de cafea pe care s-o pun pe balcon, lângă fotoliu. După primul pas, mi-am dat seama că am pătruns într-un loc plin de comori de demult. Piese splendide de mobilier, unele recondiționate, tablouri pe care puteai observa pânza de păianjen a timpului, oglinzi în care-și pieptănau părul domnișoarele de odinioară, felurite obiecte ... Citeşte mai departe »