vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Andy Warhol

Abonare RSS

O pictură cu Elvis, de Andy Warhol, vândută cu aproape 82 de milioane de dolari, la o licitație-record

O pictură a lui Elvis Presley, realizată de Andy Warhol, s-a vândut aseară, la New York, cu 81,9 milioane de dolari, la cea mai bănoasă licitație din istoria artei. Casa de licitații Christie’s a vândut artă contemporană și post-belică în valoare de 853 de milioane de dolari, depășind estimările dinaintea evenimentului, care preconizau vânzări de 836 de milioane de dolari, ... Citeşte mai departe »

Un desen de Andy Warhol, scos la licitație pentru aproape două milioane de dolari

Un desen de Andy Warhol a fost scos la licitație, pe eBay, pentru o sumă de aproape două milioane de dolari. Opera aparține unui bărbat care a cumpărat-o cu doar cinci dolari, fără să știe, la momentul respectiv, că este una dintre lucrările necunoscute ale „părintelui” curentului pop-art. Se poate spune că Andy Fields, un bărbat în vârstă de 49 ... Citeşte mai departe »

Trei artiști, o fotografie

Mick Jagger, Catherine Deneuve și Andy Warhol, trei oameni care au schimbat lumea artelor pentru totdeauna. Fotografiați în Montauk, New York, în 1975. Sursă: tumblr.com Citeşte mai departe »

Lucrări de Andy Warhol, vândute în premieră pe Internet

Casa de licitații Christie’s va vinde, în premieră pe Internet, opere de artă realizate de legendarul fondator al curentului pop Andy Warhol. Acțiunea va avea loc între 25 februarie și 5 martie și este realizată în parteneriat cu Fundația Andy Warhol. Schițe, tablouri, tricouri ce poartă imprimeuri de Andy Warhol, dar și lucrarea cu celebra conservă de supă Campbell – ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus