luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Angela Gheorghiu

Abonare RSS

Angela Gheorghiu spune despre Roberto Alagna că era violent: „Eram obosită din cauza plânsului şi a ţipetelor”

Angela Gheorghiu a dezvăluit, într-un interviu acordat publicației The Independent, că a fost victima violenței domestice timp de mai mulți ani, fostul ei soț, tenorul Roberto Alagna, fiind un bărbat violent, care a agresat-o în rânduri repetate. Soprana a mărturisit că, uneori, nu-și putea onora contractele de scenă din cauza acestor abuzuri. „Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în ceea ... Citeşte mai departe »

Moment ridicol la concertul lui Andrea Bocelli: Angela Gheorghiu a falsat începutul piesei „Time To Say Goodbye” – VIDEO

Soprana Angela Gheorghiu, invitată specială în cadrul concertului pe care Andrea Bocelli l-a susținut, pe 25 mai, la București, a oferit publicului de la Romexpo un moment absolut ridicol, mai ales că venea din partea unei soprane cu faimă internațională. Artista a ratat începutul celebrei piese „Time To Say Goodbye”, falsând îngrozitor și nereușind să intuiască nota potrivită a cântecului, ... Citeşte mai departe »

La invitaţia Angelei Gheorghiu, Tiberiu Soare va dirija Orchestra Filarmonică Regală din Londra

În seria concertelor pe care Angela Gheorghiu le susţine alături de artişti români pe marile scene ale lumii, vineri, 10 mai, dirijorul şef al Orchestrelor şi Corurilor Radio, Tiberiu Soare, şi tenorul Teodor Ilincăi – care se bucură de o frumoasă carieră internaţională – vor fi invitaţii celebrei soprane la Royal Festival Hall din Londra, alături de Royal Philharmonic Orchestra. ... Citeşte mai departe »

Angela Gheorghiu, invitată specială în concertul lui Andrea Bocelli

Concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo se transformă într-un adevărat festival al muzicii de calitate. Cu fiecare zi lista de invitaţi speciali ai maestrului se măreşte. Dacă până ieri pe listă se aflau doar cele patru soprane de la DIV4S, iată că azi, Andrea Bocelli continuă seria de surprize cu alte nume sonore din muzica clasică ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus