marți , 7 aprilie 2020

Arhivă etichete: Angelina Jolie Brad Pitt

Abonare RSS

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

foto Cel mai cunoscut și urmărit cuplu de la Hollywood se destramă. Angelina Jolie a intentat divorțul de soțul ei, Brad Pitt, după 12 ani de relație și doi ani de căsnicie. Știrea a fost anunțată de presa internațională, inclusiv de CNN și BBC, care îl citează atât pe avocatul actriței, cât și pe managerul acesteia. Angelina a înaintat actele ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

O nouă operație preventivă: Angelina Jolie și-a extirpat ovarele pentru a evita cancerul

Foto: nypost.com Angelina Jolie a suferit o nouă operație pentru a evita cancerul, după ce medicii au descoperit în organismul ei o serie de markeri biologici care indicau o formă incipientă a acestei maladii. Actrița a suferit o intervenție de extirpare a ovarelor, după ce în urmă cu doi ani, a suportat și o dublă mastectomie, pentru a reduce riscul ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie, fotografiată de Brad Pitt

Foto: apar.tv Brad Pitt s-a transformat în fotograf de dragul soție sale, Angelina Jolie, pe care a invitat-o să-i pozeze pentru un pictorial intim, alb-negru. Cadrele au un farmec unic, prezentând-o pe actriță în diferite ipostaze – sexy, ingenuă sau cea de mamă, alături de copiii săi. Adevărul e că și cel mai nepriceput fotograf ar reuși să surprindă câteva ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și Brad Pitt vor juca din nou împreună

Angelina Jolie și Brad Pitt vor juca din nou împreună, într-un film ce urmează să fie realizat pe baza unui scenariu scris chiar de actriță, informează deadline.com. Proiectul este momentan în discuții, iar distribuția fimului nu este încă stabilită, însă Angelina Jolie a declarat în mai multe rânduri că își dorește să lucreze mai mult în spatele camerelor de luat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus