joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Angelina Jolie cancer

Abonare RSS

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

O nouă operație preventivă: Angelina Jolie și-a extirpat ovarele pentru a evita cancerul

Foto: nypost.com Angelina Jolie a suferit o nouă operație pentru a evita cancerul, după ce medicii au descoperit în organismul ei o serie de markeri biologici care indicau o formă incipientă a acestei maladii. Actrița a suferit o intervenție de extirpare a ovarelor, după ce în urmă cu doi ani, a suportat și o dublă mastectomie, pentru a reduce riscul ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie s-a întors la filmări, după dubla mastectomie suferită recent

Angelina Jolie își reia activitatea pe platourile de filmare, la câteva luni după ce a fost supusă unei duble mastectomii menite să înlăture riscul de cancer ovarian și de sân. Vedeta a fost fotografiată, ieri, în aeroportul din Oahu, Hawaii, unde își va petrece următoarele săptămâni regizând o nouă peliculă. Angelina Jolie era însoțită de fii săi cei mari, Maddox ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie a suferit o dublă mastectomie: „Când am aflat care este situaţia, am decis să iau măsuri”

Angelina Jolie a dezvăluit, într-un editorial, că a suferit o dublă mastectomie pentru a preveni riscul de cancer. Într-un articol intitulat „Opţiunea mea medicală”, publicat în New York Times, actriţa a scris că a suferit această operaţie pentru că este purtătoare a unei gene „defectuoase”, care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân. Medicii i-au spus actriței că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus