vineri , 17 septembrie 2021

Arhivă etichete: animale circ

Abonare RSS

S-a adoptat legea care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri

foto Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, legea care interzice folosirea animalelor sălbatice în circuri, cu excepţia câinilor, cailor, delfinilor şi a unor păsări exotice. Proiectul de lege, inițiat de Remus Cernea, a fost admis cu 201 de voturi „pentru”, șapte „împotrivă” şi 58 de abţineri. „Se interzice folosirea animalelor aparţinând subîncrengăturii vertebrate indiferent de gradul de îmblânzire, născute în captivitate ... Citeşte mai departe »

Animalele de circ nu sunt în vacanță pe litoral! Cum se poate schimba legislația

Locul animalelor sălbatice nu este la circ, ci în mediul lor natural. Asta vor învăța sute de copii aflați în vacanță pe litoral, unde se întâlnesc zilele acestea cu membrii echipei VIER PFOTEN porniți în campania „STOP IT! Fără sălbatice în circuri”. Voluntarii campaniei vor fi prezenți în stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Saturn și 2 Mai, unde vor împărți broșuri ... Citeşte mai departe »

Șase tigri de la un circ german, transferați de Vier Pfoten în Africa de Sud

Organizația internațională pentru protecția animalelor VIER PFOTEN a finalizat cu succes transferul a șase tigri de la circul ambulant „Starlight Fischer”, din orașul Weilburg, landul german Hesse, către rezervația pentru feline mari LIONSROCK din Africa de Sud. În cursul zilei de miercuri, cele șase feline au fost eliberate din cuștile de transport în țarcurile de adaptare destinate noilor sosiți la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus