joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: animatie

Abonare RSS

Amalia Enache dă voce unui personaj din animația „The Lego Ninjago Movie”

Cunoscută prezentatoare a Ştirilor PRO TV şi de curând mama unei fetiţe adorabile, Amalia Enache a acceptat o nouă provocare în cariera sa, atunci când a decis să-şi împrumute vocea personajului Koko din mult-aşteptata aventură animată „The Lego Ninjago Movie”, care va avea premiera în cinematografele din România pe 22 septembrie. Despre acest proiect, Amalia Enache a declarat: ,,Eu la televizor ... Citeşte mai departe »

,,Fantastica aventură din Oz”, la cinema din 14 iulie

Cea mai nouă aventură magică din Oz va avea premiera pe marile ecrane din România, din 14 iulie, când îndrăgitele personaje Leul, Omul de Tinichea şi Sperietoarea vor face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată. Şi de această dată ,,Fantastica aventură din Oz” ne este prezentată de Dorothy, o fetiţă aparent ca oricare alta, asta cel puţin până când descoperă moştenirea ... Citeşte mai departe »

„Cars 3”, un film despre ambiție, revenire și importanța de a avea un mentor

În noul film din seria de animație „Maşini”, produs de Disney-Pixar, îl regăsim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptând să revină în mijlocul cursei și având de înfruntat ambiția unei tinere generații de piloți mult mai rapizi și siguri pe ei. Filmul „Cars 3 / Maşini 3” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera ... Citeşte mai departe »

Pentru copii și oameni mari: animaţia „Deep: O aventură nesfârşită”

O poveste animată, plină de umor şi emoţie, distribuită de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” explorează universul subacvatic cu misterele şi farmecul său, în premieră, la cinema, din 12 mai. Plasată într-un viitor îndepărtat, în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, acţiunea filmului îl prezintă pe micul Deep, o caracatiţă în căutarea aventurii, alături ... Citeşte mai departe »

Céline Dion cântă o nouă melodie pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa și bestia” 

foto Céline Dion – câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste – va interpreta o melodie nouă, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „Frumoasa și bestia”. Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar („The Little Mermaid”, „Aladdin”) și de ... Citeşte mai departe »

„Pete şi dragonul”, o poveste fantastică despre o prietenie adevărată – VIDEO

O nouă reinterpretare a îndrăgitului film de familie Disney, „Pete şi Dragonul” reprezintă aventura unui băiat orfan, Pete, şi a celui mai bun prieten al lui, Elliot, care se întâmplă a fi un dragon. Filmul „Pete şi dragonul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 19 august 2016, în format 3D, variantă dublată. Regizorul David Lowery ... Citeşte mai departe »

„Singuri acasă”: Tu știi ce face „fiara” ta în timp ce ești la serviciu?

foto: PR Aș putea să fac o recenzie (semi)doctă despre cât de uriașă e munca depusă pentru realizarea unei astfel de producții animate, despre cât har au graficienii din ziua de azi, ajutați, bineînțeles, de computere superperformante, despre cât umor sănătos au pus în fiecare replică din acest film scenariștii, ajutați, bineînțeles, de mințile lor brici. Aș vrea să povestesc ... Citeşte mai departe »

În curând: „Alice În Ţara Oglinzilor”, reîntoarcerea în Underland

Bazată pe a doua carte a lui Lewis Carroll, creatorul fenomenului literar „Alice în Ţara Minunilor”, noua producţie Disney transcende romanul într-o ecranizare memorabilă a clasicei poveşti, adaptate tehnologiei cinematografice revoluţionare şi publicului de astăzi. Filmul „Alice Through The Looking Glass / Alice În Ţara Oglinzilor” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 27 mai 2016, ... Citeşte mai departe »

Răzvan şi Dani debutează împreună în cinema, în animaţia „Mune: Gardianul Lunii”

Nedespărţiţi încă de la începutul carierei lor în televiziune, prezentatorii emisiunii matinale de la Antena 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil, fac echipă pentru prima dată pe marile ecrane şi dublează doi diavoli extrem de haioşi în animaţia „Mune: Gardianul Lunii”. Filmul are premiera în cinematografe pe 11 septembrie. „Deşi am mai făcut dublaje de filme animate, este prima oară ... Citeşte mai departe »

Vocea Irinei Nistor, în animația 3D „Justin și cavalerii”: În sfârșit, fac un dublaj de-adevăratelea

Supranumită ,,vocea filmelor”, Irina Nistor este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea cinematografiei românești și va putea fi urmărită pe marile ecrane din 4 octombrie în interpretarea unei bunicuțe cârcotașe, în animația Justin și cavalerii 3D. ,,Ce poate fi mai grozav decât o bunicuță, cu coc și ochelari, plină de sfaturi și puțin ironică,  pe care o cheamă ... Citeşte mai departe »