vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Antonio Banderas

Abonare RSS

Fotografii: cum arată noua locuință a lui Antonio Banderas

foto Antonio Banderas a renunțat recent la reședința lui din California și a cumpărat, împreună cu iubita lui, o casă în sud-estul Angliei, un loc pe care-l descrie drept „magic”. Actorul, în vârstă de 55 de ani, a plătit 3,3 milioane de dolari pentru o locuință cu cinci dormitoare, în care trăiește în prezent alături de iubita lui, Nicole Kimpel, ... Citeşte mai departe »

Antonio Banderas: Soția mea, Melanie, îmi cumpără toate hainele. Are gusturi bune

Antonio Banders a mărturisit, într-un interviu acordat de curând, că soția sa, Melanie Griffith, îi cumpără toate hainele pe care le poartă, adăugând despre aceasta că are gusturi bune și să îl ajută să se mențină în pas cu moda. „Melanie îmi cumpără aproape tot ce îmi trebuie. Are gusturi bune şi mă cunoaşte foarte bine. Eu cumpăr doar articole ... Citeşte mai departe »

Antonio Banderas: „Am 52 de ani, acum mi se propun mai mult roluri de tată”

Actorul Antonio Banderas spune, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că înaintarea în vârstă i-a determinat pe creatorii de filme să înceapă să-i ofere roluri mai mature, cum ar fi cele de tată, spre deosebire de trecut, când interpreta mai degrabă personaje de tip sex – simbol. „Acum mi se propun mai mult roluri de tată. Am făcut un film acum ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus