sâmbătă , 12 iunie 2021

Arhivă etichete: Arenele Romane

Abonare RSS

Trupa Roxette revine la Bucureşti

Roxette se pregăteşte să încheie luna aceasta cel mai recent turneu al trupei, pregătind însă pentru prima jumătate a anului următor noi concerte în Australia şi Noua Zeelandă, dar şi o revenire spectaculoasă în Europa. Noul turneu european marchează cea de-a 30-a aniversare a duo-ului suedez şi va debuta pe 10 mai 2015, la Milano, urmând ca o săptămână mai ... Citeşte mai departe »

Trupa Taxi cântă la Arenele Romane

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi susţine un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Primele bilete au fost distribuite ieri, odată cu punerea lor în vânzare prin reţeaua Eventim. În amfiteatrul din Parcul „Carol” vor răsuna piese binecunoscute, de la „esenţialele” „Mi-e dor şi doare”, „Jumătatea mea”, „Ea încă mă iubeşte”, ... Citeşte mai departe »

Megadeth revine la Bucureşti pe 22 mai, la Arenele Romane

La mai puţin de un an de la ultima vizită în Bucureşti, Megadeth revine în forţă, pe 22 mai, la Arenele Romane, pentru un nou concert live. Primirea călduroasă a miilor de fani români care i-au aplaudat minute în şir, anul trecut, la Ost Fest, i-a convins pe membrii Megadeth să revină cu un spectacol nou, dar la fel de ... Citeşte mai departe »

Trooper & Iris la Arenele Romane, un „must see” al sezonului de primăvară

Dacă tocmai vă faceţi agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate în primăvara acestui an, iată cel puţin patru motive pentru a poziţiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane în fruntea listei: 1. Pe 5 aprilie, la Arenele Romane, va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus