sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: artist

Abonare RSS

Maizie Williams of Boney M: „I miss my old colleagues. When you are in a group you become like a family”

Sitting in her lush London flat, one could almost get the impression of watching Cleopatra reclining after a long day of “queening”. This is the picture that the lovely Maizie Williams from Boney M paints in your mind.  It was distinct pleasure to catch up with her for a very in-depth and impromptu interview, something we had discussed for a ... Citeşte mai departe »

„The March of Pigs”: expoziție Brian Mauleon la București

ArtXpert Fine Art Concept Store vă invită, pe data de 5 iunie, la vernisajul „The March of Pigs”, în prezența artistului american Brian Mauleon. Brian Mauleon este absolvent al Universității din San Francisco. Locuiește în Los Angeles, și din 2002 expune constant în galerii importante din California și Barcelona. Pictura lui figurativă comentează aspecte ale societății contemporane americane, care astăzi ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Rick Allison, din culisele unui hit: Când înregistram „Je t’aime”, Lara Fabian a plecat din studio

Este compozitorul unor cântece care nu vor muri niciodată. Je t’aime, Humana sau Si tu m’aimes, interpretate de Lara Fabian, au fost scrise de Rick Allison, în momente de inspirație pur și simplu divină. El este și cel care a produs nouă dintre albumele celebrei artiste belgiene, vândute în milioane de exemplare. După 14 ani în care au format un ... Citeşte mai departe »

In memoriam Irina Petrescu, la TVR. Eugenia Vodă: Era un artist care vorbea extrem de greu despre el însuşi

Sâmbătă şi duminică, TVR 1 difuzează două programe in memoriam Irina Petrescu, o ediţie de colecţie a emisiunii Planeta Cinema, în care realizatoarea TVR Eugenia Vodă a avut-o ca invitată pe îndrăgita actriţă, şi drama Suflete tari, în care regretata Irina Petrescu a jucat alături de Ion Caramitru şi Valeria Seciu. Sâmbătă seară, de la ora 22.50, telespectatorii TVR 1 ... Citeşte mai departe »

Celebrul artist hip-hop Nas, în premieră în România, la B’ESTFEST 2013

Nas, renumitul rapper de origine americană, se alătura numelor anunţate deja pentru B’ESTFEST Summer Camp. Ediţia din 2013 a festivalului va avea loc vara aceasta, în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – Bucureşti, Tunari, şi va avea pe afiş nume precum Chase & Status Live, Enter Shikari, Nneka, Tiamat, Noisia, Soilwork, Joker sau Friction. Nominalizat anul acesta la patru ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: Mi s-au împlinit mai multe visuri decât mă aşteptam vreodată

Este artist veritabil, cu diplomă și fapte mărețe în CV, e deschizător de drumuri în muzica autohtonă. E „verde” până în măduva inimii, fiind un pionier în România și în domeniul mediului. Ne încântă gândul că Zoli Tóth ne va fi, într-o zi, partener de conversații lungi și interesante, însă până atunci, l-am provocat la un blitz-interviu pe teme inedite. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus