duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: artistic

Abonare RSS

Moment de canto clasic, la BookLand

Joi, 28 martie, de la ora 18.00 Caravana BookLand, care a ajuns la Baia Mare, vă aşteaptă la un eveniment de excepţie, un regal de canto clasic, în interpretarea elevilor de la Liceul de Arte din oraș. Acest eveniment artistic va fi prezentat şi coordonat de profesoara Ioana Lazăr. Elevii Erdei Gabriela, Sabados Roxana, Asimionesei Octavian, Roşca Emanuel, Boltya Jessica, ... Citeşte mai departe »

Cirque du Soleil: Alegría, un spectacol impresionant, la București

LaRevista.ro așteaptă cu mare drag și nerăbdare sosirea Cirque du Soleil la București, cu spectacolul Alegría! O producţie îndelung aplaudată în întreaga lume, cu doar 5 reprezentaţii, zilnic începând de pe data de 5 până pe 8 septembrie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central. Alegría (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri ... Citeşte mai departe »

Ana Ularu: „Nu sunt matură artistic sau uman, deloc. Şi consider că e un statut privilegiat”

Are doar 28 de ani, dar talentul ei este de mult recunoscut și aplaudat, acasă și peste hotare. Spune că nu a atins maturitatea, și consideră asta un cadou din partea vieții. Și, totuși, o conversație cu Ana Ularu are aerul unei întâlniri cu un om care a trăit suficient cât să-i inspire pe ceilalți. Și să-i invite să privească ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus