marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: Asociatia OvidiuRo

Abonare RSS

Bérénice Bejo și Michel Hazanavicius, invitați speciali la Halloween Charity Ball

Actrița Bérénice Bejo, câștigătoarea premiului pentru „Cea mai bună actriță” la Festivalul de la Cannes și nominalizată la Premiile Oscar, Golden Globe, împreună cu Michel Hazanavicius, regizorul producției ”The Artist”, premiată cu 5 Oscaruri și regizorul Cristian Mungiu, care de asemenea are în palmares cinci distincții la Festivalul de la Cannes, se alătură celei de a șaptea ediții a Halloween ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award”, la Halloween Charity Ball

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului va celebra „Magia Filmelor”. Cu această ocazie, Irina Margareta Nistor va primi premiul special Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award” pentru activitatea sa. Ea a tradus și dublat peste 3000 de filme străine distribuite pe casete video, în anii ’80, vocea sa devenind un simbol al libertății în ... Citeşte mai departe »

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo, revine la Palatul Parlamentului

Balul organizat de Asociația OvidiuRo, Halloween Charity Ball, revine anul acesta, după o pauză strategică de trei ani. Pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, invitații vor avea ocazia să sărbătorească pașii pe care România i-a făcut către conștientizarea importanței educației pentru cei mai săraci copii. Anul acesta se împlinesc zece ani de când Maria Gheorghiu și Leslie Hawke au fondat ... Citeşte mai departe »

OvidiuRo asigură asistență medicală pentru 1.000 de copii necăjiți

1.000 de copii beneficiază de analize medicale gratuite, ulterior fiind luaţi în evidenţă de medicii de familie; de asemenea, ei primesc medicamente, vitamine și transport gratuit la medic pentru a avea o stare de sănătate bună şi a putea merge la grădiniţă; Medicii de familie din trei comunități au fost sprijiniți să deruleze controale medicale regulate în sate izolate; Proiectul ... Citeşte mai departe »

Întâlnește-l pe Ethan Hawke și ajută copiii săraci din România, pentru doar 150 de lei!

Actorul Ethan Hawke se pregătește să revină în România, pentru premiera celui mai recent film în care joacă și pentru a-și împrumuta capitalul de imagine unui scop nobil. Starul vă invită la evenimentul de lansare a peliculei „Before Midnight”, întreaga sumă de bani adunată din vânzarea de bilete fiind direcționată către Asociația OvidiuRo, care sprijină educația copiilor nevoiași din țara ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus