joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Audrey Hepburn copii

Abonare RSS

EXCLUSIV. Luca Dotti: „Când și-a încheiat cariera, mama a început să fie din nou fericită”

Fotografie din cartea Audrey at Home, de Luca Dotti. Autor: Henry Clarke; © Condé Nast Archive/Corbis. Publicată de Harper Design, parte din HarperCollins Publishers; © 2015 Luca Dotti Luca Dotti, unul dintre cei doi fii ai lui Audrey Hepburn, ne-a acordat un nou interviu exclusiv, în care ne-a povestit despre viața mamei sale de dincolo de scenă și despre lucrurile importante pentru ... Citeşte mai departe »

Așa era ea acasă: „Audrey at Home”, de Luca Dotti

Fotografie din cartea Audrey at Home, de Luca Dotti. © Earl Thiesen. Publicată de Harper Design, parte a editurii HarperCollins Publishers; © 2015 de Luca Dotti Bine ați venit acasă la Audrey Hepburn! E adevărat, actrița a plecat de mult de aici, dar, grație volumului de față, e mai prezentă ca oricând. Prin vocea fiului ei Luca Dotti, Audrey ne invită ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Audrey Hepburn și Mel Ferrer

Audrey Hepburn și Mel Ferrer, într-o vreme când dragostea n-ar fi putut să-i facă mai fericiți de atât. Instantaneele au fost realizate de Michael Ochs, în 1956, pe un drum provincial din Franța, în timpul unei excursii. Audrey Hepburn și Mel Ferrer s-au cunoscut în 1953, la o petrecere găzduită de prietenul lor comun, actorul Gregory Peck. „Am vorbit despre ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Luca Dotti, fiul lui Audrey Hepburn: „Mama mea este un anti-star în multe privințe”

Audrey Hepburn și fiul său, Luca Dotti, acasă la prietena actriței, Connie Wald; 1985, Beverly Hills, California; fotografie de Camilla McGrath La 20 de ani de când Audrey Hepburn s-a mutat într-o stea, ne amintim de legendara actriță printr-un interviu-eveniment, pe care unul dintre fiii săi, Luca Dotti, ni l-a dăruit în exclusivitate. Pentru prima oară în presa românească, Dotti ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus