duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Audrey Hepburn

Abonare RSS

O carte de evitat: „Living Like Audrey”, de Victoria Loustalot

foto „Living Like Audrey. Life Lessons from the Fairest Lady of All”. Poză frumoasă, un titlu promițător, cu trimitere la unul dintre filmele cunoscute ale actriței și o idee suculentă, care pe loc m-a făcut curioasă. După ce i-am văzut și prezentarea, și având în vedere și pasiunea mea pentru Hepburn, mi-am zis că asta e o carte pe care ... Citeşte mai departe »

Ca un star de cinema

Jack Nicholson, în filmul „Blood and Wine”, 1996/foto „Cu ochelari de soare, sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani”. A spus-o acum două decenii. Tocmai a împlinit 80 de ani, iar trucul ăsta stilistic îl prinde la fel de bine. Ca, de altfel, pe toți cei care și-au însușit acest apanaj al starurilor de cinema ... Citeşte mai departe »

Audrey Hepburn’s Recipe for Penne alla Vodka

photo Ever wondered how Audrey Hepburn would cook penne alla vodka? Here’s her recipe: SERVES 4 1/3 onion or 1/2 scallion, peeled and finely chopped Pinch crushed red pepper flakes 5½ tablespoons (80 g) unsalted butter 1 cup (230 g) tomato puree ½ cup (120 ml) good-qualityRussian vodka ½ cup (120 ml) heavy cream Coarse sea salt 1 pound (500 ... Citeşte mai departe »

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Audrey Hepburn, balerina

foto O fotografie rară cu Audrey Hepburn, surprinsă într-un moment în care își exersa talentul de balerină, carieră pentru care s-a pregătit în adolescență. După ce i s-a spus că, din cauza înălțimii sale și a constituției prea fragile, nu va putea deveni o balerină de succes, Hepburn s-a concentrat pe actorie și a devenit una dintre cele mai recunoscute ... Citeşte mai departe »

În culisele premiilor Oscar: Grace Kelly și Audrey Hepburn

foto Grace Kelly, în culisele RKO Pantages Theatre, în timpul celei de-a 28-a ediții a premiilor Oscar, în 1956, alături de Audrey Hepburn. Cele două actrițe așteptau să intre în scenă pentru a înmâna un premiu. O lună mai târziu, Kelly s-a căsătorit cu Prințul Rainier de Monaco și a devenit Prințesa Grace.   Citeşte mai departe »

Jump Book: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și Richard Nixon, fotografiați în aer

Brigitte Bardot O mulțime de personalități, printre care Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Peter Ustinov, John Steinbeck sau Grace Kelly, apar imortalizate în timp ce săreau, într-o colecție de fotografii inedite semnate de artistul american Philippe Halsman. Printre cei care s-au lăsat pozați în aer se numără și fostul președinte american Richard Nixon. Sophia Loren „Când îi ceri unei ... Citeşte mai departe »

Ce mânca Audrey Hepburn la micul-dejun

foto Pentru Audrey Hepburn, micul-dejun era o plăcere, mai ales când era savurat la sfârșit de săptămână, în tihnă, împreună cu familia ei. Ce-i plăcea actriței cel mai mult să mănânce dimineața? Luca Dotti a povestit despre asta în cartea „Audrey at Home”, în care a portretizat-o pe mama lui ca pe o femeie care a fost mult mai fericită ... Citeşte mai departe »

Luca Dotti: “The moment she ended her career, my mother started to be happy again”

From Audrey at Home, by Luca Dotti. Photograph from Audrey Hepburn Estate Collection. Published by Harper Design, an imprint of HarperCollins Publishers; © 2015 by Luca Dotti Luca Dotti, one of Audrey Hepburn’s two sons, speaks about his mother’s life far from the Hollywood glamour and about the things that really mattered to her, in an exclusive interview for LaRevista.ro. ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Luca Dotti: „Când și-a încheiat cariera, mama a început să fie din nou fericită”

Fotografie din cartea Audrey at Home, de Luca Dotti. Autor: Henry Clarke; © Condé Nast Archive/Corbis. Publicată de Harper Design, parte din HarperCollins Publishers; © 2015 Luca Dotti Luca Dotti, unul dintre cei doi fii ai lui Audrey Hepburn, ne-a acordat un nou interviu exclusiv, în care ne-a povestit despre viața mamei sale de dincolo de scenă și despre lucrurile importante pentru ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus