vineri , 22 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Aura Urziceanu

Abonare RSS

Pianistul de jazz Ion Baciu Jr. va concerta la București

Unul dintre cei mai importanți pianiști români de jazz, Ion Baciu Jr., muzician stabilit în Suedia și aplaudat alături de cele mai cunoscute formații și soliști de jazz din țara sa de adopție – inclusiv alături de Stockholm Jazz Orchestra – este invitat să concerteze la Sala Radio. Joi, 12 noiembrie (19.00), în cadrul seriei de evenimente lunare intitulate „JAZZ ... Citeşte mai departe »

Aura Urziceanu: „Întotdeauna acasă mă voi simţi în România”

Foto: www.adevarul.es După o lungă perioadă de tăcere, celebra artistă AURA URZICEANU ne-a acordat, în exclusivitate, un interviu în care vorbește cu dor despre țara sa, declarând că România este locul în care se va simți, întotdeauna, „acasă”. Cântăreața, care se află în plin turneu pe continentul american, ne-a dezvăluit că agenția de impresariat care o reprezintă – cea a ... Citeşte mai departe »

Aura Urziceanu: „Vă cer ajutorul vouă, tuturor oamenilor care iubesc copiii”

Foto: www.adevarul.es Celebra artistă Aura Urziceanu atrage atenția publicului din România asupra unei situații de viață emoționante: finul său, Vlăduț, are nevoie de 11.000 de euro pentru a putea urma un tratament eficient pentru autism. Probabil că nu există nefericire mai mare pentru un părinte decât să-și știe copilul bolnav. Aura Urziceanu cunoaște acest sentiment: în copilărie, fiul său a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus