marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: autografe

Abonare RSS

Ion Dichiseanu: Am dat autografe și pe pașapoarte!

Foto: LIVIU UNTARU O întâlnire cu maestrul Ion Dichiseanu este întotdeauna un prilej de relaxare și de conversaţii cu miez. Marele nostru artist se dovedește și astăzi o sursă inepuizabilă de povești savuroase și de învăţăminte născute din experienţa sa de viaţă remarcabilă. În faţa unei cești de cafea și a unei ţigări aprinse – pe care doar o pufăie, ... Citeşte mai departe »

„Eu şi Timpul. Viaţă, vocaţie, viziune”: Margareta Pâslaru, la 55 de ani de carieră

Curtea Veche Publishing vă invită să o întâlniți pe Margareta Pâslaru în cadrul unei sesiuni speciale de autografe, prilejuită de aniversarea a 55 de ani de activitate desfăşurată pe multiple planuri și 70 de viață. Fanii îndrăgitei artiste o vor putea reîntâlni joi, 28 noiembrie, de la ora 17.00, în cadrul unei sesiuni de autografe în jurul volumului “Eu şi ... Citeşte mai departe »

„Mr.Body Language” Allan Pease vine la Cluj-Napoca

Pe 27 martie, la Cluj-Napoca, cititorii au ocazia să îl cunoască pe Allan Pease, celebrul scriitor, speaker şi expert în comunicare. Autorul este invitat în cadrul conferinței “How to be a People Magnet” organizate de Transilvania Business Seminars și, cu prilejul evenimentului, Curtea Veche Publishing își va aştepta cititorii la Cluj pentru o sesiune specială de autografe, cu întreaga serie de cărți ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin și soția sa, oaspeți-surpriză la sesiunea de autografe a lui Nuami Dinescu

Volumul de proză scurtă scris de Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanţa”, a fost declarat “Cartea lunii” de către Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, motiv pentru care cititorii şi admiratorii actriţei au fost invitaţi sâmbătă, 16 martie, la o sesiune de autografe organizată de librărie şi de editura Cartea de Suflet. Şi au venit, cu mic, cu mare, după cum ... Citeşte mai departe »