vineri , 23 august 2019

Arhivă etichete: Ava Gardner

Abonare RSS

Dive la plajă: ce era frumos odată e frumos și azi

foto: Grace Kelly Se vorbește (prea) mult despre felul în care s-au schimbat standardele de frumusețe în ultimele decenii. Dacă în trecut – adică în vremea în care Sophia, Marilyn sau Audrey țineau primele pagini ale ziarelor – femeile erau admirate în diversitatea lor și-atât, în era noastră nebună se face atâta caz de ambalajele cu care defilăm prin lume, ... Citeşte mai departe »

Jump Book: Brigitte Bardot, Audrey Hepburn și Richard Nixon, fotografiați în aer

Brigitte Bardot O mulțime de personalități, printre care Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Peter Ustinov, John Steinbeck sau Grace Kelly, apar imortalizate în timp ce săreau, într-o colecție de fotografii inedite semnate de artistul american Philippe Halsman. Printre cei care s-au lăsat pozați în aer se numără și fostul președinte american Richard Nixon. Sophia Loren „Când îi ceri unei ... Citeşte mai departe »

Ava Gardner, în dialog cu Lawrence Grobel: „N-am înțeles niciodată de ce eram așa faimoasă”

Jurnalistul și scriitorul american Lawrence Grobel, cunoscut pentru cărțile născute în urma conversațiilor sale cu mari personalități ale lumii, a lansat recent un nou volum, în care vorbește despre perioada pe care a petrecut-o intervievând-o pe actrița Ava Gardner. Cu doi ani înainte să moară, Ava Gardner l-a rugat pe Lawrence Grobel să o ajute să-și scrie memoriile. Pe parcursul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus