marți , 22 iunie 2021

Arhivă etichete: avocado

Abonare RSS

Trei gustări rapide, pentru când ești pe fugă

(P) Am un obicei bun, dar cam cronofag: pentru că-mi place mâncarea proaspăt gătită, rareori am în casă rezerve din același preparat care să-mi ajungă două-trei zile. E un obicei bun pentru că nimic nu se compară cu mâncarea abia luată de pe foc, vie și plină de aromă. Pe de altă parte, trebuie să gătesc zi de zi, iar ... Citeşte mai departe »

Cinci idei bune pentru sănătatea și frumusețea ta pe timp de iarnă

Foto: favim.com Începuturile de an aduc pentru mulți dintre noi un val de entuziasm care ne determină să ne avântăm în noi proiecte, să fim mai activi în tot ce facem, să ne debarasăm de tot ce atârnă greu în urma noastră, să reluăm planuri mai vechi pe care n-am reușit să le ducem la capăt și să vedem cu ... Citeşte mai departe »

Mască anti-îmbătrânire: cinci ingrediente la îndemâna oricui

Vizita la salon este absolut esenţială o dată pe lună, însă îngrijirea de acasă, între două tratamente, contribuie la menţinerea unui ten frumos. Iată cele cinci ingrediente cu care îţi poţi crea singura propriul ritual anti-îmbătrânire. O mască de aplicat măcar o dată pe săptămână! 1. Cacao. Cercetătorii au clasificat această pudră minunată ca fiind unul din cele mai nutritive ... Citeşte mai departe »

Un avocado la prânz te ține departe de gustări pentru tot restul zilei

Oamenii care mănâncă avocado la prânz își reduc cu 40 % pofta de gustări pe parcursul zilei De asemenea, senzația de sațietate îi face să se simtă mai bine timp de trei ore după masă Un avocado consumat în cadrul mesei de prânz are o contribuție calorică importantă, însă nu crește nivelul glicemiei Dacă vreți să dați uitării tentația de ... Citeşte mai departe »

Mască naturală, cu avocado și miere, pentru un ten frumos pe timp de iarnă

Nu e un secret pentru nimeni faptul că, în sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire mai atentă. Și mai ales tenul, care este zilnic expus la frig, vânt sau ninsoare, și astfel suferă cel mai mult. Din fericire, natura ne pune la dispoziție ingrediente benefice, pe care le putem folosi pentru a atenua acțiunea dură a factorilor ... Citeşte mai departe »

Avocado, fructul-minune care nu ar trebui să ne lipsească din farfurie

Este considerat „alimentul perfect” . E gustos, hrănitor şi previne o mulțime de afecțiuni ale omului modern, motive suficiente pentru a fi inclus în meniul săptămânal al oamenilor de orice vârstă. Scade colesterolul. Originar din Mexic, fructul de avocado este supranumit „untul vegetal” graţie compoziţiei sale bogate în grăsimi benefice (75% sunt nesaturate), antioxidanţi, proteine şi fibre. Consumat cu regularitate, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus