sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: baie

Abonare RSS

Video emoționant: prima baie pentru doi gemeni nou-născuți

O înregistrare postată recent pe YouTube, care prezintă reacția a doi gemeni nou-născuți la prima lor baie, a adunat aproape șase milioane de vizualizări, în doar o săptămână. Cei doi bebeluși aveau doar câteva zile de viață când a fost realizată filmarea. Citeşte mai departe »

Cum face baie cel mai cuminte iepuraș din lume – VIDEO

Nu este genul de iepuraș care să trăiască într-un coteț murdar, mâncând morcovi și mulțumindu-se cu o viață banală. Dimpotrivă, este obișnuit să primească atenție în mod constant, iar baia face parte din ritualurile sale de frumusețe și relaxare. De altfel, asta se vede cu ochiul liber, căci stă așezat pe spate și savurează apa curgând peste el, ca și ... Citeşte mai departe »

Un arici care face baie – VIDEO

Spuneți drept, ați mai văzut vreodată un arici care să facă baie într-o chiuvetă? Nici noi, așa că ne-am amuzat cu poftă când am găsit acest film publicat recent în Daily Mail. Ragweed are parte de prima sa baie, în casa proprietarei sale, o femeie din Marea Britanie. Deși la început nu pare încântat de ce urmează să i se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus