luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: barbati femei

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: ce-și doresc bărbații de la femei

Să fie sincere și loiale. Feminine, inteligente, îngrijite. Să facă sex cu ei. Să aibă, citez, țâțe mari. Să nu fie cicălitoare și mai înalte decât ei. Să-și vadă lungul nasului și să nu încerce să le devină egale. Să fie nebunatice, dar nu nebune – de exemplu, să nu se lege de copaci invocând spirite. Să fie deschise, dar ... Citeşte mai departe »

Nu sânii, nici picioarele lungi! Ce apreciază cel mai mult bărbații la femei

Foto: lokmarg.com O teorie care în mod categoric va stârni câteva zâmbete în rândul reprezentantelor mai cinice ale sexului feminin: bărbații nu apreciază cel mai mult sânii mari ai unei femei, nici picioarele lungi. Cea mai importantă trăsătură pe care bărbații o caută la o femeie, susțin autorii unui studiu recent, este inteligența. Atunci când își caută o viitoare soție, ... Citeşte mai departe »

Oamenii au nevoie de cinci minute pentru a-și găsi sufletul pereche

Un nou studiu demonstrează că oamenii au nevoie de numai cinci minute pentru a-și găsi sufletul pereche, acest interval de timp fiind suficient pentru ca ambii parteneri să-și dea seama dacă au întâlnit persoana potrivită. Discuția care are loc pe parcursul unei prime întâlniri este la fel de importantă ca și felul în care arată o persoană, arată studiul publicat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus