vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Barbra Streisand

Abonare RSS

Barbra Streisand a pozat provocator, la 74 de ani

foto Vă aduceți aminte de fotografiile senzuale în care Sophia Loren a apărut, la 78 de ani, în calendarul Pirelli din 2008? Ei bine, de data asta, Barbra Streisand – în vârstă de 74 de ani – e vedeta unui pictorial provocator, în revista „W”. Au trecut mai bine de patru decenii de la apariția filmului „The Way We Were”, ... Citeşte mai departe »

Barbra Streisand va lansa un volum de memorii

Foto: popdust.com Cântăreața, actrița și regizoarea Barbra Streisand va lansa un volum de memorii, în 2017, în care va vorbi despre cariera sa de peste 60 de ani în showbiz și despre viața sa privată. Cartea va fi prima autobiografie a vedetei americane, azi în vârstă de 73 de ani. Reprezentanții editurii Viking, care vor edita și vor publica volumul, ... Citeşte mai departe »

„The Way We Were”: Barbra Streisand și Robert Redford

Foto: people.com „Nu le-am cerut să pozeze astfel, așa s-a întâmplat. Am lucrat pentru filme în care se putea simți că nu exista niciun fel de conexiune între actorii principali. Dar Barbra și Robert au avut chimie”, declară fotograful Steve Schapiro, care i-a fotografiat pe platourile de filmare ale peliculei „The Way We Were”, în 1973. Cadrul de mai sus a ... Citeşte mai departe »

Fotografii cu Barbra Streisand, publicate în premieră

Foto: conneticut.cbslocal.com O serie de fotografii cu Barbra Streisand au fost publicate recent, în premieră, într-un volum editat de Taschen, care celebrează primii ani de carieră la Hollywood ai celebrei artiste, văzuți prin obiectivul a doi dintre fotografii ei favoriți, Lawrence Schiller și Steve Schapiro. „Când am cunoscut-o pe Barbra, arăta precum directorul unei companii salutând un nou angajat. Nu ... Citeşte mai departe »

Zece fotografii rare cu Barbra Streisand

Cântăreață, compozitoare, actriță, producător și regizor de film. Artistă. Femeie de o frumusețe bizară, îndelung comentată de o lume întreagă. Barbra Streisand. Zece fotografii inedite. Pentru legenda foto, apăsați butonul Info. Foto: tumblr.com Citeşte mai departe »

Navighează pana sus