duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Barcelona

Abonare RSS

Alina Grozea: cele mai frumoase poze făcute de mine

Cascais, Portugalia, 2013 Să fie clar, n-am talent la pozat. Și nici nu mă omor să fac poze – de câte ori plec pe undeva, prefer să îi las pe alții să se manifeste, iar eu pozez direct pe propria retină, să-mi tihnească și mie locul respectiv. Dar uneori n-am încotro, mă îmbie contextul, peisajul sau mă înghiontește nervul jurnalistic ... Citeşte mai departe »

„Încăperi ferecate”: Care Santos, scriitoarea care nu seamănă cu nimeni, și „timpul, singurul subiect”

Foto: ourworld.pocruises.com Care Santos nu mi-ar fi putut nimeri gusturile mai bine: a scris, cu o minte sclipitoare, o poveste despre trecut și memoria lui, despre mister și artă, dragoste și răzbunare, și a îmbogățit-o cu o serie de accente polițiste care i-au dat acea savoare a cărților de citit într-o noapte, cu sufletul la gură. „Încăperi ferecate” e un ... Citeşte mai departe »

„La Ultima Calle”, nostalgie și umor la Barcelona

Cinemateca ASTRA FILM vă invită joi, 14 martie de la ora 18:00 la filmul La ultima calle (Ultima Stradă)  de Rasmus Sievers şi Marina Monsonís, câştigător al Premiului pentru cel mai bun documentar al competiţiei STUDENT la ASTRA FILM FESTIVAL 2012. La Barcelona, pe malul Mediteranei, o rămăşiţă a vechiului oraş a rezistat atacurilor dezvoltării imobiliare pe un promontoriu care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus