joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: beauty

Abonare RSS

Scurtă listă de dorințe: smacuri și alte chestii încântătoare

foto: Joanna Malinowska/sursă Sunt câteva magazine în lumea asta unde mi-aș putea petrece ore întregi, ba chiar m-aș putea muta în ele, pentru o vreme, fără să mă plictisesc prea repede. Cum să te plictisești la Sephora, de exemplu? Nu mi-ar ajunge o săptămână de cotrobăit și testat cosmetice, și probabil că m-aș întoarce din drum, la final, ca să ... Citeşte mai departe »

OPI, nu mă mai despart de tine!

foto În sfârșit, înțeleg și eu isteria pe care au stârnit-o, de câțiva ani încoace, lacurile de unghii marca OPI. N-am avut ocazia să le încerc, până de curând, dar cred că tocmai m-au câștigat pe viață, că așa ceva n-am mai pomenit. În sensul că n-am mai avut, până acum, un lac sau o ojă care să reziste atât ... Citeşte mai departe »

Hair Oil Mist, de la Mineral Fusion

Ceva… direct din paradis! Hidratant, potolitor de fire rebele și divin mirositor! Hair Oil Mist, de la Mineral Fusion, e noua mea iubire de ordin cosmetic, la un loc cu toate celelalte produse pe care le-am descoperit în ultimele luni la Whole Foods. Vine într-un flacon de 150 de mililitri, are un aplicator practic, cu pompiță, și ingrediente care fac ... Citeşte mai departe »

„Pretty Happy,” by Kate Hudson: this spring’s perfect read!

In her new book, Pretty Happy, Kate Hudson shares her insights to help motivate every woman to become healthy, strong, and beautiful from the inside out in a new stunning, full color illustrated lifestyle guide. I didn’t just wake up one day understanding how to take care of myself. I had to learn how to do so over time, and ... Citeşte mai departe »

Fashion Bazaar, Christmas Edition: peste 60 de expozanți vin cu „bunătăți” de sărbători

DUMINICĂ, 15 decembrie / Casa Vernescu – Calea Victoriei 133 11:00 — 19:00 DESIGNERI – BIJUTERII – ACCESORII – ÎNCĂLȚĂMINTE – COSMETICE Duminică, 15 decembrie 2013, la Casa Vernescu din București – Calea Victoriei 133 – are loc cea de-a 12-a ediţie a FASHION BAZAAR – cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage din Capitală. Peste 60 de expozanţi vă ... Citeşte mai departe »

O nouă ediție Fashion Bazaar, la Villa Rodizio

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, la Villa Rodizio – Ion Luca Caragiale 32 – are loc cea de-a 11-a ediţie a FASHION BAZAAR, cel mai mare târg de modă, cosmetice şi vintage. Peste 60 de expozanţi vin cu colecţii la preţuri speciale. Fashion Bazaar, organizat la Villa Rodizio, revine cu haine pentru sezonul rece, rochii de ocazie, încălţăminte din piele naturală, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus