marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: bebelusi

Abonare RSS

Contactul fizic strâns între mamă și copil ameliorează depresia postpartum

foto Contactul fizic strâns, piele pe piele, între mamă și bebelușul ei înlătură din simptomele depresiei postpartum, o afecțiune de care suferă marea majoritate a proaspetelor mămici. Multe femei sunt afectate de o stare de tristețe imediat după ce nasc, iar studiile arată că, în ultimii ani, numărul mamelor care suferă de depresie în primele șase săptămâni de la naștere ... Citeşte mai departe »

Fotografii adorabile cu Milla Jovovich și fiica ei nou-născută

Dacă odinioară starurile vindeau pe bani grei primele fotografii cu odraslele lor proaspăt venite pe lume, astăzi, multe dintre ele preferă să împărtășească astfel de imagini în premieră în rețelele de socializare. Este și cazul actriței Milla Jovovich, care a născut al doilea copil, pe 1 aprilie, o fetiță pe care ea și soțul ei au botezat-o Dashiel Edan. De ... Citeşte mai departe »

Există puține lucruri mai bune decât…

Foto: fragment din „Joie de Vivre”, de Henri Matisse să te trezești dimineața devreme, într-o cabană retrasă în pădure, și să-ți bei cafeaua sau ceaiul pe malul lacului. să ţii în braţe un copil nou-născut. Să-l priveşti doar şi să te simţi binecuvântat că respiri lângă el. să faci din sport un mod de a-ţi depăşi limitele. Să descoperi că poți ... Citeşte mai departe »

Copilul sau viața? Stați, să mă mai gândesc puțin…

(P) Mă uitam într-o zi pe stradă, acum câțiva ani, la o fetiță care împingea un cărucior mic în care se afla un bebeluș de jucărie. Vorbea cu păpușa ca și cum ar fi fost copilul ei, o învelea și părea foarte preocupată să-i fie bine. Și, deși era un fapt banal, pentru că vedem deseori fetițe jucându-se astfel, mi-a ... Citeşte mai departe »

Așa arată primăvara: zece pui de om dormind

Ne place la nebunie să privim fotografii și înregistrări cu animale, dar probabil că în topul preferințelor noastre, când vine vorba de cadre frumoase și relaxante, sunt pozele cu bebeluși. Sandi Ford, fotograf profesionist specializat în astfel de instantanee, a pregătit un pictorial cu zece pui de om dormind, folosind ca pretext venirea primăverii și Ziua Mamei pentru a le ... Citeşte mai departe »

„Un gest pentru o viață”: comandați o carte la Libris și plătiți puțin mai mult, ca bebelușii să trăiască

Foto: Anne Geddes De fiecare dată când comandați o carte la librăria online Libris, adăugați un leu sau doi, sau mai mulți, la plata finală, pentru că astfel contribuiți și voi la lupta împotriva mortalității infantile din România. „Un gest pentru o viață” este o campanie a Organizației Salvați Copiii, căreia Libris.ro i s-a alăturat de curând. „Împreună cu Salvaţi ... Citeşte mai departe »

Un fel de paradis: fotografii uimitoare cu bebeluși dormind

„Tu ai un fel de paradis al tău în care nu se spun cuvinte”. E un vers din poezia „Dreptul la timp”, a lui Nichita Stănescu, ce mi-a venit în minte imediat ce am văzut fotografiile de mai jos. Bebeluși, fotografiați în timp ce dormeau. Fotografa britanică Joanne Collins, care s-a specializat în astfel de cadre, spune că preferă să ... Citeşte mai departe »

O ceapă proaspătă, vă rog! – VIDEO

Amatoarea de senzații tari de mai jos a pus mâna pe o ceapă și nu se lasă până n-o devorează! După reacții, e limpede că nu i se pare cel mai plăcut lucru din lume, dar ce să faci? Ceapa cere sacrificii… Dacă n-ați râs azi, e timpul! Citeşte mai departe »

Video emoționant: prima baie pentru doi gemeni nou-născuți

O înregistrare postată recent pe YouTube, care prezintă reacția a doi gemeni nou-născuți la prima lor baie, a adunat aproape șase milioane de vizualizări, în doar o săptămână. Cei doi bebeluși aveau doar câteva zile de viață când a fost realizată filmarea. Citeşte mai departe »

Suntem adulți sau bebeluși? O nouă reclamă inedită, marca Evian – VIDEO

Compania producătoare de apă Evian, ale cărei reclame în care protagoniștii sunt bebeluși sunt deja consacrate, a lansat un nou spot publicitar în care mai mulți adulți se văd drept copii în reflexia lor din vitrine. Videoclipul, care are ca fundal celebra melodie „Here Comes The Hotstepper”, remixată de artistul francez Yuksek, a strâns deja aproape 33 de milioane de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus