luni , 20 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Before Midnight

Abonare RSS

Ethan Hawke, prezent la București pentru premiera filmului „Before Midnight”

Ethan Hawke a fost prezent, miercuri seară, la București, pentru a lua parte la premiera românească a celui mai recent film în care joacă, „Before Midnight”. Alături de actor s-a aflat și regizorul peliculei, Richard Linklater, cei doi cineaști dovedindu-se a fi foarte prietenoși și plini de umor, chiar și în situațiile neprevăzute în care s-au aflat la Palatul Copiilor. ... Citeşte mai departe »

Trilogia „Before”, cu Ethan Hawke, „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile”

Iunie a fost o lună grozavă pentru actorul Ethan Hawke, care va reveni la Bucureşti, pe 26 iunie, pentru premieră filmului Before Midnight, lansat în America în luna aprilie. Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită„cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile” (The Week). Seria Before-urilor, regizata de Richard Linklater, care va ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke: I try not to think about how other people “see” me

Two weeks before his visit in Romania, Ethan Hawke – the actor who made unforgettable roles in films like Gattaca, Training Day or Before Sunrise and Before Sunset – offered us an exclusive interview. The star speaks, with the depth of people who found their own truths in life, about acting and people he cherishes. What was the most surprising thing ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Ethan Hawke: „Încerc să nu mă gândesc la cum mă văd ceilalţi”

Cu două săptămâni înainte de a reveni în România, Ethan Hawke – actorul care a făcut nemuritoare filme precum Gattaca, Training Day sau Before Sunrise și Before Sunset – ne-a acordat un interviu exclusiv. Starul vorbește, cu profunzimea oamenilor care și-au descoperit propriile adevăruri în viață, despre actorie și despre oamenii și lucrurile pe care le prețuiește. Care este lucrul ... Citeşte mai departe »

Julie Delpy și Ethan Hawke, împreună pe covorul roșu, la avanpremiera filmului „Before Midnight”

După nouă ani de la ultimul lor succes împreună, Julie Delpy și Ethan Hawke s-au reunit pentru o nouă peliculă, Before Midnight, care spune continuarea ineditei povești de dragoste din filmele Before Sunset și Before Sunrise. Cei doi actori au fost prezenți, luni seara, la avanpremiera noului lor proiect cinematografic, în cadrul Festivalului de Film TriBeCa. La fel de frumoși ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus