marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: beneficii

Abonare RSS

Avocado, fructul-minune care nu ar trebui să ne lipsească din farfurie

Este considerat „alimentul perfect” . E gustos, hrănitor şi previne o mulțime de afecțiuni ale omului modern, motive suficiente pentru a fi inclus în meniul săptămânal al oamenilor de orice vârstă. Scade colesterolul. Originar din Mexic, fructul de avocado este supranumit „untul vegetal” graţie compoziţiei sale bogate în grăsimi benefice (75% sunt nesaturate), antioxidanţi, proteine şi fibre. Consumat cu regularitate, ... Citeşte mai departe »

Studiu: Un consum moderat de bere poate ține diabetul la distanță

Un studiu realizat de către Universitatea din Barcelona, Spitalul Clinic din Barcelona și Institutul de Sănătate Carlos al III-lea din Madrid, arată că un consum moderat și regulat de bere poate reduce riscul apariției diabetului. „Diabetul este un sindrom caracterizat prin valori crescute ale concentrației glucozei în sânge (hiperglicemie) și dezechilibrarea metabolismului. Acest studiu scoate la iveală un beneficiu al ... Citeşte mai departe »

Peste 80% dintre români nu știu ce le oferă asigurarea obligatorie de sănătate

Un studiu realizat de Exact Cercetare și Consultanță în colaborare cu Link Resource și analizat de MediHelp International arată nivelul de informare al românilor în legătură cu asigurarea de sănătate obligatorie. Rezultatele studiului indică faptul că peste 30% dintre români nu știu cât plătesc pentru asigurarea obligatorie de sănătate, iar mai mult de 80% știu foarte puțin despre avantajale pe ... Citeşte mai departe »

Beneficiile cafelei: te protejează de boli și te ajută să-ți menții greutatea

Este cel mai popular drog din lume. Atât de iubit și de frecvent consumat, încât a devenit combustibilul favorit a milioane de oameni, care-i adoră aroma și efectul revigorant. Ca orice produs de mare succes, cafeaua e deseori blamată, nu puțini fiind cei care o fac vinovată de agravarea a numeroase afecțiuni. Însă tot mai multe studii arată că, dacă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus