joi , 29 iulie 2021

Arhivă etichete: Bestfest Summer Camp

Abonare RSS

B’ESTFEST Summer Camp nu va mai avea loc anul acesta

Ediţia B’ESTFEST Summer Camp programată pentru vara acestui an nu va mai avea loc, principalele motive din spatele deciziei fiind legate de greutăţile întâmpinate de organizatori în contractarea artiştilor. Aceasta ar fi fost a opta ediţie a festivalului, ce urma să aibă loc în perioada 31 iulie – 2 august, pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti. Lipsa de sincronizare ... Citeşte mai departe »

The Cat Empire cântă pentru prima oară în România

Primul nume confirmat în programul B’ESTFEST Summer Camp 2014 este The Cat Empire, trupa australiană de ska-jazz devenită în ultimii ani una dintre cele mai întâlnite reprezentante ale genului la festivalurile muzicale internaţionale. The Cat Empire deschide aşadar lista artiştilor prezenţi la prima ediţie de B’ESTFEST, ce se va desfăşura pe domeniul Palatului Mogoşoaia, programată vara aceasta în perioada 31 ... Citeşte mai departe »

Trupa Vama, pentru prima dată la B’ESTFEST Summer Camp

Vara aceasta aduce cu sine o nouă premieră, atât pentru B’ESTFEST, cât şi pentru fanii uneia dintre cele mai iubite trupe autohtone: pentru prima dată în carieră, trupa Vama va concerta în cadrul celui mai mare festival din România. Show-ul va avea loc pe 5 iulie, fiind unul dintre cele mai aşteptate concerte ale primei zile de B’ESTFEST. Ediţia 2013 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus