duminică , 25 octombrie 2020

Arhivă etichete: Beyonce

Abonare RSS

Sia povestește cum a fost să scrie muzică pentru Beyonce, Adele și Rihanna

foto Sunt trei dintre cele mai în vogă artiste ale lumii și aproape orice piesă ar lansa, publicul le acordă atenție. Cum sunt însă atunci când se află în „laborator”, scriind muzică și pregătind noi albume? Sia, ea însăși cântăreață și compozitoare talentată, a povestit cum au decurs colaborările ei cu Beyonce, Adele și Rihanna. Despre perioadele în care lucrează ... Citeşte mai departe »

E-mailurile unor vedete, printre care Adele și Beyonce, au fost sparte de hackeri

Foto: www.nme.com E-mailurile unor vedete, precum Adele, Beyonce și membrii trupei One Direction, au fost accesate ilegal de un grup de hackeri, aceiași care au atacat de curând și rețeaua informatică a companiei Sony și au determinat amâncarea lansării filmului „The Interview”. „Potenţialele situaţii stânjenitoare şi scandaloase ar putea fi la fel de devastatoare ca acelea care au paralizat practic divizia ... Citeşte mai departe »

Beyoncé vorbește deschis despre fanteziile sale sexuale

Extrem de discretă în ce privește viața sa personală, Beyoncé și-a surprins fanii, recent, când a vorbit deschis, într-un interviu, despre fanteziile sale sexuale. Cântăreața a declarat că una dintre dorințele ei este să facă sex în locuri publice și a specificat că ar prefera în acest sens Muzeul Luvru sau Arcul de Triumf. „Mi-ar plăcea să fac sex la ... Citeşte mai departe »

Fotografii intime: Beyonce, alături de fiica ei, în vacanță

Nu a fost niciodată prea generoasă cu publicul în ce privește viața sa de familie, însă din când în când, Beyonce le deschide fanilor câte o portiță către intimitatea sa. Cântăreața a publicat, pe blogul său, o serie de fotografii realizate într-o vacanță pe o insulă exotică. Într-una dintre poze, artista apare alături de fiica ei, Blue Ivy, în vârstă ... Citeşte mai departe »

Crazy In Love: Beyonce și Jay-Z, într-un moment rar de tandrețe în public

Formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și, în ciuda celebrității lor, au reușit întotdeauna să țină departe de ochii publicului evenimentele importante din viața lor. Dar sâmbătă seara, Beyonce și Jay-Z le-au oferit fanilor un moment de tandrețe în doi, chiar în timp ce interpretau împreună o piesă pe scenă. Cu puțin timp înainte ca Beyonce să ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi: cum arăta Beyonce la vârsta de 13 ani

Nu a fost niciodată sfioasă și nici nu pare că a trecut, ca orice adolescent, prin acea etapă a transformării, în care trăsăturile fizice nu se armonizează ideal. Încă de la vârsta de 13 ani, Beyonce avea un zâmbet de reclame, un păr lung și frumos și, mai ales, adora să pozeze. O serie de fotografii vechi, care o înfățișează ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus