joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: bilete teatru

Abonare RSS

„Dineu cu proști” și „Egoistul”, în două reprezentații, la Palatul Naţional al Copiilor

Stagiunea de toamnă se reia cu câte două reprezentaţii ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole ale momentului: „Dineu cu proști” și „Egoistul”se vor juca pe 5 şi 6, respectiv 7 şi 8 septembrie, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Pe 5 si 6 septembrie, sunteţi invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor la un festin artistic. Vă aşteaptă ... Citeşte mai departe »

Noutăți și reduceri de bilete la Teatrul Masca

Teatrul Masca îşi va relua stagiunea săptămâna aceasta cu trei dintre spectacolele reprezentative: „Comedia Erorilor”, „Flecărelile Femeilor” şi „Slugă la doi stăpâni”. La sfârşitul acestei săptămâni spectatorii vor fi martorii unor comedii fabuloase, pline de umor şi pasiune, cu un joc al actorilor care s-au depăşit pe ei înşişi. „Anul 2014 este unul cu noi provocări pentru teatrul nostru. Michele Modesto ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca sărbătoreşte 1 Decembrie cu bilete la preţuri reduse

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Teatrul Masca duminică, 1 decembrie, ora 19.00 printr-un spectacol special – „Fior d’amor în Bucureşci”, o poveste romantică de dragoste pe muzica Bucureştilor de odinioară. Reprezentaţia readuce în atenţia publicului Micul Paris ce palpita de viaţă şi frenezie în anii dintre cele două războaie mondiale.  „1 Decembrie este o zi de o mare ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus