marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: bilete

Abonare RSS

Ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de până la 50%

Sfârşitul lunii lui Cuptor „topeşte” preţurile biletelor la cel mai hot concert al verii. De marţi până joi (23-25 iulie 2013), biletele la concertul pe care Joe Cocker îl va susţine în august, la Sala Palatului, sunt mai ieftine cu până la 50%. Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 sau ... Citeşte mai departe »

Începe Balkanik Festival, în Grădina Uranus din București

Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică și cultură balcanică va avea loc între 13 și 15 septembrie, în Grădina Uranus, din București. Iată cele cinci trupe confirmate până acum, care vor concerta în cele trei zile de festival: FANFARE CIOCÂRLIA, România Fanfare Ciocârlia este numele unei formații de 12 muzicieni din satul Zece Prăjini, județul Iași. Fanfare Ciocărlia ... Citeşte mai departe »

Haddaway concertează la București, pe 20 noiembrie

Ai descoperit What Is Love alături de Haddaway, şi ai dansat frenetic pe celebrul refren? Atunci pregăteşte-te să retrăieşti efervescenţa anilor “90, în cadrul concertului exploziv pe care celebrul artist îl va susţine la Bucureşti, pe 20 noiembrie la Cinema Patria. Spectacolul va începe la ora 20.00. Haddaway cucereşte publicul printr-un show plin de vigoare şi energie, iar secretul succesului ... Citeşte mai departe »

Concert Joe Cocker: o categorie de bilete a fost epuizată

Concertul lui Joe Cocker din data de 4 august a stârnit un interes aprins în rândul fanilor, fapt ce se reflectă în vânzarea de bilete. Project Events – organizatorii concertului – anunţă ca biletele corespunzătoare categoriei IV (135 lei) au fost integral vândute. În acest moment, mai sunt disponibile patru categorii de bilete (200 lei, 300 lei, 400 lei, 750 ... Citeşte mai departe »

Ultima promoţie la concertul lui Joe Cocker

Doar joi şi vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul îl va susţine la Bucureşti în luna august! În zilele de 4 şi 5 iulie, toţi cei care cumpără un bilet pentru concert, plătesc mai puţin cu 25%. Oricine cumpăra în zilele de 4 sau 5 iulie 2013 ... Citeşte mai departe »

Festivalul George Enescu se transmite, în direct, și la mall

Festivalul George Enescu și Grand Cinema Digiplex au încheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante concerte din ediția 2013 a Festivalului să fie urmărite în transmisiune directă, în sălile de cinematograf din Băneasa Shopping City de iubitorii muzicii care nu au mai găsit bilete la spectacole. „Pentru prima dată în istoria Festivalului George Enescu, iubitorii muzicii clasice pot ... Citeşte mai departe »

Trupa Taxi cântă la Arenele Romane

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi susţine un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Primele bilete au fost distribuite ieri, odată cu punerea lor în vânzare prin reţeaua Eventim. În amfiteatrul din Parcul „Carol” vor răsuna piese binecunoscute, de la „esenţialele” „Mi-e dor şi doare”, „Jumătatea mea”, „Ea încă mă iubeşte”, ... Citeşte mai departe »

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%! Oricine cumpără în zilele de ... Citeşte mai departe »

Jimmy Tamley, comediantul ce cucereşte publicul fără să deschidă gura, vine la București

Se spune despre el că vrăjeşte spectatorii fără ca măcar să deschidă gura. Pare greu de crezut, dar chiar aşa se întâmplă, pentru că JIMMY TAMLEY este ventriloc. Adică poate rosti cuvintele fără a-şi mişca buzele. Reprezentaţiile ce îl au ca protagonist sunt îmbinarea perfectă între o tehnică uluitoare, expresivitate şi talentul pentru showurile de comedie.  Iar pe 26 aprilie ... Citeşte mai departe »

Le Crazy sărbătoreşte 62 de ani de istorie pe scena de la Bucureşti

Cel mai renumit spectacol de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, va sărbători în luna mai pe scena de la Bucureşti 62 de ani de istorie cu un spectacol impresionant –  Forever Crazy. Show-ul Forever Crazy va avea patru reprezentaţii, la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center, în perioada 23 – 26 mai, evenimentul ... Citeşte mai departe »