vineri , 23 august 2019

Arhivă etichete: biscuiti

Abonare RSS

Nostalgii la cuptor: cum să topești 9.000 de kilometri de dor

Nu-mi amintesc exact când am făcut prima oară checuri cu mama, dar cum astea erau preferatele în familia noastră, la un loc cu șnițelele, mă gândesc că am privit-o pregătind aluatul încă de când eram foarte mică. Cred că eram prin clasa a cincea când am început s-o ajut și eu, să-i torn câte o lingură de ulei sau de ... Citeşte mai departe »

După cinci zile

Midtown Atlanta, foto M-am întors în Atlanta de exact cinci zile. Ce am de povestit, pe scurt: Am avut cel mai neobișnuit program de somn în ultima săptămână, probabil de asta am momente în care sunt o bombă de energie și altele în care sunt pe punctul de a adormi pe unde apuc, inclusiv prin restaurante. Ce mă ține trează ... Citeşte mai departe »

Biscuiți cu unt pentru zile cu zâmbet

Pentru sărbători sau pentru zilele obișnuite pe care vrem să le facem mai plăcute, sunt cel mai bun și ușor de realizat desert! Biscuiți cu unt, copți după o veche rețetă săsească, originară din Transilvania. De ce aveți nevoie? 500 de grame de făină 150 de grame de zahăr Două ouă 250 de grame de unt Un plic de praf ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus