vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Bobby Brown

Abonare RSS

De ce a murit fiica lui Whitney Houston: rezultatele autopsiei

foto La opt luni de la moartea lui Bobbi Kristina Brown, în locuința ei din Atlanta, un judecător din statul american Georgia a cerut ca rezultatele autopsiei sale să fie date publicității. Ele au fost dezvăluite vineri, când fiica lui Whitney Houston ar fi împlinit 23 de ani. Conform medicilor legiști, Bobbi Kristina a murit din cauza unei combinații de ... Citeşte mai departe »

Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit

foto Bobbi Kristina, fiica cântăreței Whitney Houston și a rapperului Bobbi Brown, a murit duminică, la vârsta de 22 de ani, a anunțat familia acesteia. „Bobbi Kristina Brown a murit duminică, 26 Iulie 2015, înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului. Dorim încă o dată să le mulţumim tuturor pentru iubirea şi susţinerea imensă oferite în ... Citeşte mai departe »

Fiica lui Whitney Houston, deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri

foto Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston și a rapperului Bobby Brown, a fost deconectată de la aparate și mutată într-un centru de îngrijiri, după ce a suferit leziuni cerebrale grave în urmă cu cinci luni. Reprezentanții familiei Houston și Brown au declarat presei că starea lui Bobbi „a continuat să se deterioreze” și că ea „se află ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus