sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Bonnie Tyler

Abonare RSS

Bonnie Tyler și Smokie cântă la Oldies Music Fest

Prima ediţie a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfăşura în data de 13 octombrie şi va cuprinde o serie de concerte susţinute de artişti internaţionali reprezentativi muzicii pop-rock din perioada anilor ’70-’90. În programul festivalului, organizatorii au inclus, de asemenea, şi concerte  ale  artiştilor autohtoni care cuceresc constant noi generaţii de români, prin intermediul melodiilor sale legendare. Trupa Smokie ... Citeşte mai departe »

Bonnie Tyler și Smokie cântă împreună la București

Despre muzica anilor ’70- ’80 se spune că face parte din „perioada de aur a muzicii universale” şi este, fără nicio îndoială, căutată şi astăzi, de toate generaţiile. Anual ne trec pragul numeroşi artişti internaţionali de legendă, pentru a-şi bucura fanii din România cu melodiile celebre care au marcat cele mai reuşite party-uri din adolescenţă noastră. Dar cum ar fi ... Citeşte mai departe »

Bonnie Tyler, despre Eurovision: „Nu pot concura cu cei care se dezbracă”

Cariera sa în muzică se întinde pe aproape jumătate de veac, însă Bonnie Tyler este conștientă de faptul că nu doar vocea sa va conta în competiția de la Eurovision, care va avea loc în Suedia, în luna mai. Artista, în vârstă de 61 de ani, spune că nu poate concura cu toți artiștii gata să se dezbrace pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus