vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: BookLand

Abonare RSS

Caravana Cărții BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia

Caravana cărţii BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia, în frumosul oraş din inima Ardealului. BookLand îşi va instala tabăra marţi, 11 iunie, în Centrul Comercial Alba Mall din Alba Iulia. Publicul este așteptat până duminică, 23 iunie, la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura. „Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele ... Citeşte mai departe »

Caravana cărţii BookLand vă aşteaptă în parcul Herăstrău

Caravana cărţii BookLand vă aşteaptă în parcul Herăstrău, până pe 12 mai, între orele 10.00 – 22.00, cu multă distracţie pentru copii, evenimente culturale şi momente artistice. În parcul Herăstrău, agenţia de divertisment Colombina va aduce în faţa copiilor personaje îndrăgite precum: Alba ca Zăpada, Mickey Mouse, Bugs Bunny, Tweety  cu face painting, baloane modelate, tatuaje temporare, atelier de pictură ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărţii BookLand revine acasă, la Bucureşti

Prin semnarea parteneriatului cu CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti,  BookLand revine acasă de Paşte, şi anume în Parcul Cişmigiu, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a evenimentului dedicat Paştelui şi Floriilor – „Tradiţii şi Flori de Sărbători”. Astfel, între 27 aprilie şi 5 mai, între orele 10.00 – 22.00, bucureştenii sunt aşteptaţi de BookLand ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărţii BookLand ajunge în Piaţa Unirii din Timişoara

BookLand revine, pentru a treia oară consecutiv, la Timişoara. Între 12 şi 28 aprilie, în Piaţa Unirii, timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsură aşteptărilor. Ai cu ce te lauda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care ... Citeşte mai departe »

Moment de canto clasic, la BookLand

Joi, 28 martie, de la ora 18.00 Caravana BookLand, care a ajuns la Baia Mare, vă aşteaptă la un eveniment de excepţie, un regal de canto clasic, în interpretarea elevilor de la Liceul de Arte din oraș. Acest eveniment artistic va fi prezentat şi coordonat de profesoara Ioana Lazăr. Elevii Erdei Gabriela, Sabados Roxana, Asimionesei Octavian, Roşca Emanuel, Boltya Jessica, ... Citeşte mai departe »

Expoziție de pictură și atelier de creație plastică, la BookLand

BookLand vă aşteaptă cu oferte irezistibile la carte, muzică, film, jocuri, şi o ofertă vastă de evenimente culturale pe gustul tuturor, copii sau adulţi. Luni, 25 martie, vor ajunge în Caravana BookLand lucrările pictorului Simion Muntean, pe care organizatorii vă invită cu drag să le admiraţi. Iar marţi, 26 martie, de la ora 16.00,  sunt așteptați micuţii pictori de la ... Citeşte mai departe »

Sorin Lucaci, BookLand: „Numai prin lectură poți deveni un om liber”

Sorin Lucaci este marketing coordinator al celui mai inedit târg de carte autohton, BookLand. Cu perseverență, cu eforturi consistente și, mai ales, cu dragoste autentică pentru carte, a reușit să facă din acest eveniment anual o oază de cultură și frumusețe spirituală, accesibilă oricărei persoane dornice să se dezvolte, să viseze, să se instruiască, să citească. Într-un interviu pe care ... Citeşte mai departe »

Carte, muzică și jocuri, la BookLand. Caravana a ajuns la Oradea

BookLand s-a deschis astăzi în Era Park din Oradea, unde va poposi până pe 17 martie. Orădenii sunt aşteptaţi cu oferte irezistibile la carte, audiobook-uri, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale se vor ţine lanţ timp de două săptămâni. Vineri, 8 martie, de la ora 17.30,  îi aşteptăm pe juniorii Andreea Petcu, Oana Berdie, Bianca Popă, Octavian Blaga, Casiana ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus