vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Boston

Abonare RSS

O fotografie: Charleston, South Carolina

foto Dacă ar fi să fac un top al locurilor în care m-am simțit cel mai bine aici, în Statele Unite, aș ezita puțin în privința celor două orașe care mi-au plăcut cel mai mult. N-aș prea ști să aleg între Boston și Charleston, portul din South Carolina, de la malul Oceanului Atlantic, unde am fost – pentru prima și ... Citeşte mai departe »

Unde mi-a plăcut cel mai mult în State

Am văzut câteva locuri foarte frumoase în Statele Unite, iar dacă n-aș trăi în Atlanta, cu siguranță prima mea alegere ar fi Boston. Atmosfera lui îmi amintește de Europa și de orașele ei cochete, cu străzi pietruite, restaurante și cafenele vechi și pline de șarm, plus o lejeritate în felul de a fi al oamenilor care m-a dus cu gândul la ... Citeşte mai departe »

Sinatra 100: cum a fost la spectacolul lui Robert Davi

Pe Robert Davi îl cunoșteam, ca și voi, doar din nenumăratele filme în care a jucat, de regulă personaje negative, cele care fac toată intriga și devin sarea și piperul într-o poveste. După ce l-am văzut cântând live, la spectacolul pe care i l-a dedicat recent lui Frank Sinatra, nu mă pot hotărî dacă de-acum înainte o să-l numesc mai ... Citeşte mai departe »

Al doilea suspect în cazul atentatului de la Boston a fost capturat

Al doilea suspect în cazul atentatului din Boston a fost arestat, relatează CNN. Autorităţile au confirmat că suspectul arestat este Jokar Ţarnaev, în vârstă de 19 ani. El fusese căutat de peste 9.000 de polițiști în ultimele zile. Jokar Țarnaev a fost prins, vineri, de forțele de ordine, în timp ce se ascundea într-o barcă din curtea unei case din ... Citeşte mai departe »

Doi frați ceceni, posibili vinovați pentru atentatul de la Boston. Poliția a confirmat moartea unuia dintre ei

Poliţia americană a confirmat vineri moartea unui suspect în ancheta privind dublul atentat din Boston, arestat în cursul nopţii, şi a anunţat că urmăreşte un al doilea bărbat. Ambii sunt de origine cecenă și rezidenți americani. FBI a difuzat vineri fotografii şi imagini video cu doi bărbaţi care sunt suspecţi în dublul atentat cu bombă de la maratonul din Boston ... Citeşte mai departe »

Atac terorist la Boston: cel puțin doi morți și 49 de răniți, în urma unor explozii

Trei explozii au avut loc în apropierea liniei de final a maratonului din Boston. Bilanţul preliminar al atentatelor din Boston este de cel puţin doi morţi şi 49 de răniţi, conform unor surse medicale şi poliţiei, relatează CNN, citat de site-ul mediafax.ro. Cele două explozii de la maraton au fost cauzate de dispozitive explozive declanşate aproape simultan, la 15-20 de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus