sâmbătă , 18 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Bradley Cooper

Abonare RSS

„Lunetistul American”, cu Bradley Cooper, are deja încasări de peste 100 de milioane de dolari

Filmul cu șase nominalizări la Oscar, avându-l pe Bradley Cooper în rolul principal, a făcut istorie ca cea mai bună lansare a regizorului Clint Eastwood şi a cucerit atât box office-ul de weekend, cât şi inimile spectatorilor, cu un +10 primit de la Cinemascore. După ce a întrecut estimările iniţiale, producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures nominalizată la ... Citeşte mai departe »

„Serena”: Ana Ularu, alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – TRAILER

Ne iertați: nu începem știrea asta nici cu Jennifer Lawrence, nici cu Bradley Cooper, deși sunt amândoi actori extraordinari și celebri și deși sunt cap de afiș în acest film. Noi, în clipa asta, nu avem ochi să vedem și degete să scriem decât despre Ana Ularu, care joacă alături de cei mai în vogă doi actori ai lumii în ... Citeşte mai departe »

Bradley Cooper este imaginea înghețatei Häagen-Dazs Secret Sensations – VIDEO

Actorul Bradley Cooper este imaginea celei mai noi campanii Häagen-Dazs, el fiind prima celebritate care apare într-o reclamă a celebrului brand de înghețată. „The House of Häagen-Dazs” – cea mai amplă campanie realizată vreodată de proprietarii mărcii – este centrată pe esenţa sofisticată a brandului Häagen-Dazs, iar actorul nominalizat la Oscar își interpretează rolul cu același farmec cu care o ... Citeşte mai departe »

„Silver Linings Playbook” sau cum să-ți scrii propria poveste cu final fericit

Un film despre relațiile complicate dintre oameni, despre dezamăgire și trădare și despre cum, uneori, viața îți aduce în cale întâmplări menite să te destabilizeze, pentru ca apoi să te reașeze pe un drum mai bun. Oscar pentru „Cea mai bună actriță” – Jennifer Lawrence. Joc extraordinar al actorilor Bradley Cooper și Robert de Niro. Patrick (Bradley Cooper), un fost ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus