duminică , 19 ianuarie 2020

Arhivă etichete: cadouri sarbatori

Abonare RSS

Elena Miu, MyMan: Dacă reușești în afaceri în România, poți reuși oriunde în lume

Pe Elena Miu am cunoscut-o, ca pe mulți dintre oamenii pe care i-am intervievat în ultimii ani, pe Facebook. Știam că lucrează în imobiliare și că, în paralel, are un magazin online dedicat cadourilor pentru bărbați, și m-a inspirat energia cu care jonglează între obligație și pasiune. Nu-i puțin lucru să crești o afacere în România, iar Elena o știe ... Citeşte mai departe »

Studiu: cât cheltuim de sărbători și care sunt cele mai comune cadouri

foto Anul acesta românii care fac cumpărături online au declarat că intenționează să ofere celor dragi cadou articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice. Conform unui studiu Compari.ro realizat în luna octombrie 2015 de GKI Digital, cei care fac cumpărături online au în topul preferințelor patru categorii diferite de produse: articolele de îmbrăcăminte sunt cele mai dorite – 64%, urmate de ... Citeşte mai departe »

Anca Radulescu și Prochaine participă la Marché de Noël

În 14 şi 15 decembrie, designerul Anca Rădulescu duce Prochaine la Marché de Noël! Organizatorii şi-au propus ca, anul acesta, să transforme târgul cadourilor de designer într-o poveste de iarnă cu zâne sofisticate, spiriduşi năstruşnici şi, mai ales, obiecte magice, create de elfi talentaţi. Ajuns la cea de-a cincea ediţie, Marché de Noël se va desfăşura anul acesta în weekendul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus