marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: cadouri

Abonare RSS

Voi ce cadouri faceți bărbaților?

foto (P) Nu știu dacă și voi gândiți la fel, dar mie mereu mi-a fost greu să aleg cadouri bărbaților. De cele mai multe ori când se apropie vreo aniversare sau sărbătoare, habar n-am spre ce magazin s-o iau. Cu fratele meu e mai simplu, îl cunosc și știu ce-i place. O cămașă fină, un tablou, un tort de zile ... Citeşte mai departe »

Parfumul de la Harry

foto N-am o istorie prea lungă legată de parfumuri. Din păcate, pe cât de mult le iubesc, pe atât de puțin le pot purta. De la cele mai multe dintre ele mi se face rău, dar asta a apărut mai târziu, când am început să schimb diverse miresme și să descopăr că mă lua cu leșin aproape de fiecare dată. ... Citeşte mai departe »

Inspirație: lista noastră de cadouri pentru Valentine’s Day

foto Rămâne una dintre cele mai controversate sărbători, reacțiile pe care le stârnește împărțindu-se în trei: unii par s-o ignore, alții o detestă, iar restul o marchează în felul lor, de regulă printr-o cină în doi, presărată cu daruri. Apropo de daruri – dacă faceți parte din gașca celor care aniversează Valentine’s Day și nu vreți să vă asaltați partenerii ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Lista Moșului are cadouri istețe pentru copii

A venit decembrie, luna cadourilor, și, în curând cei mici (dar și cei mari) vor căuta mai întâi în cizmulițe și apoi sub brad să vadă ce cadouri le-a adus Moșul… Ne-am gândit că, pe lângă dulciuri fel de fel, hăinuțe, telefoane mobile sau tablete, ar merge și niște cadouri care să le (re)trezească celor mici pofta de lectură. Una ... Citeşte mai departe »

Cadouri muzicale pentru Paște: Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth. Joi şi vineri, bilete mai ieftine!

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la Paște. Încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events îţi vine în ajutor cu câteva idei, oferind chiar o reducere substanţială. Joi şi vineri (11 şi 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas şi Megadeth sunt mai ieftine cu 25%! Oricine cumpără în zilele de ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-am primit vreodată

Am invitat-o pe Leslie Hawke să ne spună care sunt cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-a primit vreodată. Fondatoarea Asociației OvidiuRo, care și-a găsit un rost în România, ajutând copii nevoiași, și-a amintit de câteva experiențe cu „aură mistică”.  LESLIE HAWKE: Un teolog catolic pe nume Thomas Merton a spus ceva cu care sunt de acord: „Lucrurile de care avem ... Citeşte mai departe »