marți , 21 septembrie 2021

Arhivă etichete: cafenea

Abonare RSS

În drum spre cafea, să ne oprim să bem o cafea!

foto Îl cunoscusem pe soțul meu de numai câteva zile, când a remarcat deja cel mai important lucru pe care trebuia să-l știe despre mine. Era prima noastră dimineață în Grecia, tocmai ne treziserăm și ne pregăteam să ieșim să bem o cafea. Grecească, evident! Voiam să-l duc la o terasă anume, care-mi plăcea mie mult, dar, cum aveam ceva ... Citeşte mai departe »

O cafenea drăguță în Savannah: The Coffee Fox

Unele dintre locurile care-mi atrag mereu atenția, în aproape orice oraș în care ajung, sunt muzeele ăăă… cafenelele! Nu știu cum fac, dar întotdeauna reușesc să găsesc un loc fain unde se bea licoare magică. 😀 Ieri, când veneam din Florida spre casă, ne-am oprit în Savannah, Georgia, unde am descoperit The Coffee Fox. Cred că e cea mai hipster ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 40 de cafenele în care aș putea locui

foto Am o mare slăbiciune pentru huzurit prin cafenele și, cum dă căldura, nu găsesc plăcere mai mare decât să-mi fac veacul pe vreo terasă cu aer franțuzesc. Dacă am cu mine o prietenă, o carte sau măcar o revistă bună, și dacă mai adaug în discuție un latte mare și cremos și-un croissant cu unt… Voilà, Paradis! Pentru că ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus