luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: caini

Abonare RSS

Mă scuzați, mai am un text de dor

N-a existat niciodată, de când mă știu, un timp în care să nu fi avut prin preajmă vreo viețuitoare patrupedă de diverse dimensiuni. Sau, dacă a existat, a fost foarte scurt, pentru că întotdeauna ajungeam cumva într-un loc unde puteam mângâia o ființă îmblănită – de regulă, acasă, unde am avut mereu cam câte trei pisici și măcar doi căței. ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: Dacă aș primi un milion de euro, cred că aş fi în stare să cânt în duet cu Inna!

Face parte din categoria restrânsă a figurilor publice care nu se tem de sinceritate, ci sunt gata oricând să joace cu toate cărțile pe masă. Mihai Trăistariu este, înainte de toate, un om care are curajul să fie autentic într-o lume deseori falsă, și care nu se dezice de adevăr de dragul convențiilor sociale. Artistul, într-un dialog inedit cu LaRevista.ro. ... Citeşte mai departe »

Video amuzant: cum mănâncă doi căței, la restaurant

Pe asta cu siguranță n-ați mai văzut-o până azi! Doi căței – Nono, un Labrador și Sia, un Danish Broholmer – iau masa la un restaurant, respectând toate bunele maniere ale unui astfel de eveniment. Comandă felurile dorite, folosesc tacâmuri, se șterg la bot cu șervețele… singura problemă apare la final, când chelnerița le ia farfuriile goale din față, deși ... Citeşte mai departe »

Tamara Raab, femeia care străbate Europa de dragul animalelor, ajută și cățeii vagabonzi din România

Tamara Raab, stewardeza care visa să conducă un tir (iar visul i s-a împlinit), este singura şoferiţă din Germania care conduce un tir de 40 tone şi circulă cu el prin toată Europa, pentru a fi de ajutor necuvântătoarelor fără stăpân. De curând, Tamara a ajuns și în România, încărcată cu o mulțime de lucruri destinate cățeilor vagabonzi, însă un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus