marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Canah

Abonare RSS

Seminţele de cânepă, sursă de acizi grași esențiali pentru starea noastră de bine

Cele mai mari semne de întrebare ale femeilor vizează, în special, tratarea dereglărilor hormonale, instalarea sindromul premenstrual şi a menopauzei. Oboseala, căderea părului, palpitaţiile, problemele dermei, variaţiile în greutate şi multe alte afecţiuni sunt, în general, în strânsă legătură cu dezechilibrele hormonale, care asociate sindromului premenstrual şi a menopauzei provoacă o adevărată luptă în organismul uman. O metodă naturală de ... Citeşte mai departe »

Însărcinată în cinci luni, Carmen Brumă consumă zilnic produse din cânepă

Carmen Brumă, însărcinată în cinci luni, este o consumatoare zilnică a produselor din cânepă, deoarece acestea au un aport important de acizi grasi omega 3 și omega 6 care se transmit și fătului, fiind vitali scutului de mielină, învelișul celulelor nervoase. Totodată, ele contriburie, mai ales la copii, la dezvoltarea sănătoasă a creierului și a funcțiilor cognitive. Datoria de părinte ... Citeşte mai departe »

Produsele din semințe de cânepă, secretul siluetei lui Carmen Brumă

Începând cu luna octombrie, Carmen Brumă este noua imagine Canah, primul producător de ulei de cânepă din România şi singurul procesator integrat de seminţe de cânepă din Europa, care realizează sub acelaşi acoperiş toate produsele derivate din aceste seminţe. Îndrăgita prezentatoare TV foloseşte cu regularitate şi recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conţinutului ridicat de proteine, ... Citeşte mai departe »