luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: cancer la san

Abonare RSS

Actrița Julia Louis-Dreyfus a anunțat că suferă de cancer

foto Actrița Julia Louis-Dreyfus, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului „Elaine” din serialul „Seinfeld”, a anunțat, pe contul ei de Twitter, că suferă de cancer la sân. „Una din opt femei fac cancer la sân. Azi, eu sunt una dintre ele”, a scris Dreyfus, ieri, pe profilul ei de Twitter. „Veste bună este că am cel mai grozav grup de ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

Studiu: sportul reduce riscul de cancer la sân

Femeile care fac mișcare timp de o oră pe zi reduc cu 11 % riscul de a se îmbolnăvi de cancer la sân, arată un nou studiu realizat în Franța. Cercetătorii au mai declarat, în urma analizei lor, că reducerea riscului de îmbolnăvire este direct proporțional cu timpul acordat exercițiilor fizice. Rezultatele studiului au fost date publicității la Conferința europeană ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus