marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: canepa

Abonare RSS

Seminţele de cânepă, sursă de acizi grași esențiali pentru starea noastră de bine

Cele mai mari semne de întrebare ale femeilor vizează, în special, tratarea dereglărilor hormonale, instalarea sindromul premenstrual şi a menopauzei. Oboseala, căderea părului, palpitaţiile, problemele dermei, variaţiile în greutate şi multe alte afecţiuni sunt, în general, în strânsă legătură cu dezechilibrele hormonale, care asociate sindromului premenstrual şi a menopauzei provoacă o adevărată luptă în organismul uman. O metodă naturală de ... Citeşte mai departe »

Păr mai sănătos, mai bogat şi mai strălucitor, cu ulei de cânepă

Părul creţ, uscat, încălcit, casant sau gras poate fi dat uitării acum, pentru că podoaba capilară îşi redobândeşte sănătatea şi strălucirea cu ajutorul uleiului din seminţe de cânepă. Nutritiv, regenerant şi revitalizant, tratamentul cu ulei de cânepă este perfect pentru hidratarea optimă a scalpului şi stoparea căderii părului. Folosită cu regularitate, o dată pe săptămână, terapia hrăneşte în profunzime şi ... Citeşte mai departe »

Produsele din semințe de cânepă, secretul siluetei lui Carmen Brumă

Începând cu luna octombrie, Carmen Brumă este noua imagine Canah, primul producător de ulei de cânepă din România şi singurul procesator integrat de seminţe de cânepă din Europa, care realizează sub acelaşi acoperiş toate produsele derivate din aceste seminţe. Îndrăgita prezentatoare TV foloseşte cu regularitate şi recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conţinutului ridicat de proteine, ... Citeşte mai departe »