sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Cannes 2016

Abonare RSS

Filmele care au primit Palme d’Or și Grand Prix la Cannes 2016 vin și în România

foto Festivalul Internațional de Film de la Cannes, ediția cu numărul 69 (11-22 mai), și-a anunțat în acest weekend câștigătorii. Palme d’Or a fost obținut de regizorul britanic Ken Loach pentru „I, Daniel Blake”, peliculă ce va ajunge și în cinematografele românești în această toamnă, distribuită de Independenţa Film. „Juste la fin du monde” / „It’s Only the End of ... Citeşte mai departe »

Alexander Nanau a primit Prix France Culture Cinéma, la Cannes, pentru „Toto și surorile lui”

Filmul documentar „Toto și surorile lui”, în regia lui Alexander Nanau, a mai trecut astăzi în palmares un premiu, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes: Prix France Culture Cinéma 2016. Premiul este acordat anual de Radio France Culture celui mai bun film lansat în cinematografele franceze în ultimul an. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 14 mai, la ... Citeşte mai departe »

Cinci filme din Competiția oficială Cannes 2016 ajung și în România

foto Independenţa Film va aduce pe ecranele românești cinci lungmetraje din Competiția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, ediția cu numărul 69 (11-22 mai), anunțate săptămâna trecută. Iată mai jos peliculele care vor veni și în cinematografele noastre. În Competiția oficială: La Fille Inconnue, de Jean-Pierre și Luc Dardenne Julieta, de Pedro Almodóvar Juste la fin du ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus