luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: caravana

Abonare RSS

Caravana Metropolis: cinema în aer liber, gratuit

După succesul înregistrat anul trecut, cu peste 80.000 de spectatori în 7 orașe, Caravana Metropolis revine și în acest an cu proiecţii gratuite de film în aer liber. Caravana Metropolis, care a înregistrat cel mai mare succes la public în 2012, aduce în fața publicului cele mai bune filme din ultimul an, filme de Oscar, filme premiate cu Globul de ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărții BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia

Caravana cărţii BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia, în frumosul oraş din inima Ardealului. BookLand îşi va instala tabăra marţi, 11 iunie, în Centrul Comercial Alba Mall din Alba Iulia. Publicul este așteptat până duminică, 23 iunie, la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura. „Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărţii BookLand revine acasă, la Bucureşti

Prin semnarea parteneriatului cu CreArT – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti,  BookLand revine acasă de Paşte, şi anume în Parcul Cişmigiu, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a evenimentului dedicat Paştelui şi Floriilor – „Tradiţii şi Flori de Sărbători”. Astfel, între 27 aprilie şi 5 mai, între orele 10.00 – 22.00, bucureştenii sunt aşteptaţi de BookLand ... Citeşte mai departe »

Caravana Cărţii BookLand ajunge în Piaţa Unirii din Timişoara

BookLand revine, pentru a treia oară consecutiv, la Timişoara. Între 12 şi 28 aprilie, în Piaţa Unirii, timişorenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare şi, bineînţeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film şi jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsură aşteptărilor. Ai cu ce te lauda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care ... Citeşte mai departe »

Expoziție de pictură și atelier de creație plastică, la BookLand

BookLand vă aşteaptă cu oferte irezistibile la carte, muzică, film, jocuri, şi o ofertă vastă de evenimente culturale pe gustul tuturor, copii sau adulţi. Luni, 25 martie, vor ajunge în Caravana BookLand lucrările pictorului Simion Muntean, pe care organizatorii vă invită cu drag să le admiraţi. Iar marţi, 26 martie, de la ora 16.00,  sunt așteptați micuţii pictori de la ... Citeşte mai departe »

Sorin Lucaci, BookLand: „Numai prin lectură poți deveni un om liber”

Sorin Lucaci este marketing coordinator al celui mai inedit târg de carte autohton, BookLand. Cu perseverență, cu eforturi consistente și, mai ales, cu dragoste autentică pentru carte, a reușit să facă din acest eveniment anual o oază de cultură și frumusețe spirituală, accesibilă oricărei persoane dornice să se dezvolte, să viseze, să se instruiască, să citească. Într-un interviu pe care ... Citeşte mai departe »

„La Ultima Calle”, nostalgie și umor la Barcelona

Cinemateca ASTRA FILM vă invită joi, 14 martie de la ora 18:00 la filmul La ultima calle (Ultima Stradă)  de Rasmus Sievers şi Marina Monsonís, câştigător al Premiului pentru cel mai bun documentar al competiţiei STUDENT la ASTRA FILM FESTIVAL 2012. La Barcelona, pe malul Mediteranei, o rămăşiţă a vechiului oraş a rezistat atacurilor dezvoltării imobiliare pe un promontoriu care ... Citeşte mai departe »

Caravana Astra Film ajunge la Timișoara

După Bucureşti şi Cluj Napoca, Caravana Astra Film îşi continuă călătoria la Iaşi şi Timişoara. În săptămâna 4-9 martie,  pasionaţii de film documentar din Banat şi Moldova sunt aşteptaţi la o „cură” de film documentar. Producţii româneşti şi internaţionale, distinse cu premii şi aprecieri la ultima ediţie Astra Film Festival, vor fi proiectate în cadrul ambianţei relaxate de la Cărtureşti ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus