vineri , 7 august 2020

Arhivă etichete: Carmen Avram Antena 3

Abonare RSS

„În premieră, cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon

Sezonul 12 al emisiunii de reportaj „În premieră, cu Carmen Avram” va începe duminică, 25 septembrie, la Antena 3. Noul sezon îşi respectă promisiunea făcută acum șase ani, la debut, de a oferi „excelenţa în jurnalism”, şi promite informaţie curată, anchete documentate atent, subiecte neabordate până acum. „Vor fi materiale care vor vorbi tuturor generaţiilor, vor atinge şi vor naşte ... Citeşte mai departe »

Din 8 martie, începe un nou sezon „În premieră cu Carmen Avram”

Foto: Antena 3   Duminică, de la ora 21.00, va începe la Antena 3 un nou sezon al celei mai premiate emisiuni de reportaj din Romania, „În premieră cu Carmen Avram”. „Va fi un sezon cu o mare diversitate. Mai mare decât de obicei, cu teme și personaje din foarte multe domenii. În plus, vom încerca să ținem pasul cu ... Citeşte mai departe »

Carmen Avram: „Jurnaliştii adevăraţi fac foarte multă şcoală ca să pună două întrebări”

Îmi place Carmen Avram fără rezerve și am cel puțin trei motive: își ia cafeaua foarte în serios, îl adoră pe Márquez și cea mai frumoasă carte a lui, „Dragostea în vremea holerei”, și face cea mai bună emisiune de reportaj din România, la Antena 3. Realizatoarea TV, într-un interviu inedit, despre televiziune, prietenie, dovezi de iubire dezvăluite în premieră ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus