luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: Carmen Avram

Abonare RSS

„În premieră, cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon

Sezonul 12 al emisiunii de reportaj „În premieră, cu Carmen Avram” va începe duminică, 25 septembrie, la Antena 3. Noul sezon îşi respectă promisiunea făcută acum șase ani, la debut, de a oferi „excelenţa în jurnalism”, şi promite informaţie curată, anchete documentate atent, subiecte neabordate până acum. „Vor fi materiale care vor vorbi tuturor generaţiilor, vor atinge şi vor naşte ... Citeşte mai departe »

Din 8 martie, începe un nou sezon „În premieră cu Carmen Avram”

Foto: Antena 3   Duminică, de la ora 21.00, va începe la Antena 3 un nou sezon al celei mai premiate emisiuni de reportaj din Romania, „În premieră cu Carmen Avram”. „Va fi un sezon cu o mare diversitate. Mai mare decât de obicei, cu teme și personaje din foarte multe domenii. În plus, vom încerca să ținem pasul cu ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Povestea surorilor iconare şi cum ar putea fi România cea mai mare producătoare de alimente bio din Europa

Yevgeniya Kironaki Urmăriți emisiunea „În premieră”, realizată de Carmen Avram, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3! În primul material „În premieră”, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred că darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit să-l împartă în patru. Kornelia, Liliana, Anca şi Ekaterina pictează sfinţi cât e ziua ... Citeşte mai departe »

Carmen Avram: „Jurnaliştii adevăraţi fac foarte multă şcoală ca să pună două întrebări”

Îmi place Carmen Avram fără rezerve și am cel puțin trei motive: își ia cafeaua foarte în serios, îl adoră pe Márquez și cea mai frumoasă carte a lui, „Dragostea în vremea holerei”, și face cea mai bună emisiune de reportaj din România, la Antena 3. Realizatoarea TV, într-un interviu inedit, despre televiziune, prietenie, dovezi de iubire dezvăluite în premieră ... Citeşte mai departe »

„În premieră”, la Antena 3: Români traficanţi de droguri, prinşi în coşmarul puşcăriilor sud-americane

„În premieră cu Carmen Avram” revine duminică, 22 septembrie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. Despre ce au pregătit în prima ediţie, povesteşte Carmen Avram:  „Lumea e împânzită de traficanţi de droguri, racolaţi din România. Puţini ştiu asta. Români care lucrează cu marile carteluri sud-americane sunt cu sutele şi sunt tot mai mulţi. Oameni săraci sau naivi sau cu spirit ... Citeşte mai departe »

Carmen Avram: Presa de azi mă întristează tot mai mult, dar jurnalismul rămâne cea mai frumoasă meserie din lume

Gândiți-vă bine: câți jurnaliști autentici mai cunoașteți? Câți dintre ei spun despre meseria lor că este „cea mai frumoasă din lume” și câți sunt cei care n-o trădează nicicând? Cu siguranță, printre cei pe care eu îi număr chiar acum pe degete se numără și Carmen Avram, realizatoarea emisiunii care ne aduce, „În premieră”, cele mai interesante și mai emoționante ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Martirii închisorilor şi povestea Ursului de Aur câştigat la Berlin

Au fost închişi de comunişti pentru că îl iubeau pe Dumnezeu şi torturaţi ca să uite de el. Printre preoţii şi credincioşii ucişi de comunism se spune că s-ar găsi sfinţi şi că ar exista şi dovezi. Despre canonizarea lor însă nu se vorbeşte deschis. De ce se păstrează tăcerea despre martirii închisorilor, aflaţi „În premieră”, duminică, de la ora ... Citeşte mai departe »

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. „Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus