marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Carmen Bruma

Abonare RSS

Mircea Badea, tătic pentru prima oară. Carmen Brumă a născut un băiețel

Mircea Badea a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita lui, Carmen Brumă, a adus pe lume un băiețel. Prezentatoarea de la Realitatea TV a născut în această seară, la maternitatea Regina Maria din București. Băiețelul lui Carmen și al lui Mircea este perfect sănătos, cântărește 3.430 kilograme și are 51 de centimetri lungime, a anunțat realizatorul Antenei 3, ... Citeşte mai departe »

Cum slăbești după sărbători: câteva sfaturi de la Carmen Brumă

Pe scurt, e simplu: mâncare ușoară și cât mai multă mișcare. Garantat, este rețeta care funcționează întotdeauna atunci când luăm puțin în greutate, cum se întâmplă de sărbători. Dar prezentatoarea TV Carmen Brumă a pus pe hârtie o listă de reguli după care se pot ghida toți cei care își doresc să slăbească după marele dezmăț culinar din vacanța de ... Citeşte mai departe »

Însărcinată în cinci luni, Carmen Brumă consumă zilnic produse din cânepă

Carmen Brumă, însărcinată în cinci luni, este o consumatoare zilnică a produselor din cânepă, deoarece acestea au un aport important de acizi grasi omega 3 și omega 6 care se transmit și fătului, fiind vitali scutului de mielină, învelișul celulelor nervoase. Totodată, ele contriburie, mai ales la copii, la dezvoltarea sănătoasă a creierului și a funcțiilor cognitive. Datoria de părinte ... Citeşte mai departe »

Produsele din semințe de cânepă, secretul siluetei lui Carmen Brumă

Începând cu luna octombrie, Carmen Brumă este noua imagine Canah, primul producător de ulei de cânepă din România şi singurul procesator integrat de seminţe de cânepă din Europa, care realizează sub acelaşi acoperiş toate produsele derivate din aceste seminţe. Îndrăgita prezentatoare TV foloseşte cu regularitate şi recomandă cânepa drept unul dintre alimentele cele mai nutritive, datorită conţinutului ridicat de proteine, ... Citeşte mai departe »