duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Caroline de Monaco

Abonare RSS

Vincent Lindon, Cel mai bun actor în „La loi du marché”. Acum, în cinema!

Vincent Lindon a primit vineri seară trofeul „Cel mai bun actor” la Premiile César 2016 pentru rolul unui şomer care-şi caută de lucru, în zilele noastre, într-o Europă dominată de Legea pieţei / La loi du marché. Filmul este de vineri, 26 februarie, în cinematografe. La acelaşi eveniment, „Cel mai bun actor debutant” a fost ales Rod Paradot, din La ... Citeşte mai departe »

Charlotte Casiraghi, fiica prințesei Caroline de Monaco, a născut un băiețel

Charlotte Casiraghi, fiica cea mare a prinţesei Caroline de Monaco, a născut un băieţel, acesta fiind primul său copil, anunță cotidianul Monaco Matin. La 27 de ani, Charlotte are o relație cu actorul francez Gad Elmaleh, în vârstă de 42 de ani. Cei doi formează un cuplu din anul 2011. Călcând pe urmele celebrei sale bunici, Grace Kelly, Charlotte Casiraghi ... Citeşte mai departe »

Prințesa Caroline de Monaco a devenit bunică

Motiv de bucurie la casa regală de Monaco: Prințesa Caroline a devenit bunică, după ce logodnica fiului său Andrea a dat naștere unui băiețel, joi. Familia urmează să dea publicității, în curând, și numele copilului. Columbianca Tatiana Santo Domingo, în vârstă de 29 de ani, a născut joi un băiețel, primul pentru ea și Andrea Casiraghi. Palatul Monaco a declarat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus